fbpx Skip to content

Kombinera Accountec
med Oxceed

Erbjud byråns kunder skräddarsydda finansiella rapporter med Oxceed och en sömlös upplevelse genom integrationen mot Accountec. De får tillgång till sina rapporter utan att behöva logga in i flera system.

Play Video

Enkel integration med Accountec

Som byrå kan du enkelt aktivera och komma igång med Oxceed direkt via Accountecs byråportal. Era kunder får tillgång till sina Oxceed-rapporter utan att behöva logga ytterligare en gång. De får också notiser så snart det finns en ny rapport tillgänglig. 

Rapportering för den moderna redovisningsbyrån

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivicera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning. Skicka månadsrapporter med några klick och imponera på era kunder med värdefulla insikter.

Om Accountec

Accountec är en tjänst för redovisnings-, revisions- och lönebyråer som erbjuder CRM, byråstöd och kundportal i ett. Samla byråns alla kunder, system och kommunikation i en användarvänlig plattform där samarbete, analys och rådgivning står i centrum. För mer information se www.accountec.se

Om Oxceed

Oxceed är en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av företag, koncerner och redovisningsbyråer.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.