Skip to content

Är du Oxceeds nästa Sales Executive?

Vill du engagera dig i ett snabbväxande företag som erbjuder en unik SaaS-tjänst för Sveriges företagare? Efter en stark tillväxtperiod och med bland annat SEB Venture Capital som ny delägare förstärker vi vår försäljningsavdelning löpande.

Om tjänsten

I rollen som Sales Executive kommer du att jobba aktivt med att driva och utveckla försäljningen mot ett flertal av våra kundsegment. Du kommer att ingå i ett säljteam och ha nära kontakt och samarbete med våra avdelningar för Customer Success, marknadsföring och produktutveckling.

Arbetsuppgifter

– Försäljningsansvar över hela säljcykeln: från prospektering till demonstration, förhandling och avslut.

– Bygga en hållbar orderstock med affärsmöjligheter.

– Etablera och utveckla långsiktiga relationer med kunder och strategiska partners.

– Arbeta mot uppsatta budget- och resultatmål. 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med direkt och/eller indirekt försäljning med goda resultat. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning och tidigare kontakt mot ekonomiavdelningar samt gärna från molnbaserad tjänsteförsäljning. Som person är du engagerad, tävlingsinriktad och triggas av att arbeta mot utmanande mål.

För rätt person så finns alla möjligheter att utveckla och påverka tjänsten till att både innefatta personalansvar samt regions- och branschansvar.

Din bakgrund

– Du har minst 3–5 års dokumenterad erfarenhet av relevant mjukvaru- eller tjänsteförsäljning inom B2B med CFO eller motsvarande ekonomifunktioner som motpart.

– Du vet vad som krävs för att bygga relationer som leder till affärer.

– Du är van med att arbeta mot uppsatta budgetmål.

– Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi.

Övrig information

Start enligt överenskommelse, med placering i Malmö eller Stockholm. Fast lön och provision enligt överenskommelse.

Skicka CV och personligt brev till elif.schmidt@oxceed.se. Rekryteringsprocess och intervjuer sker löpande.

Om företaget

Oxceed erbjuder en molnbaserad tjänst som ger små och medelstora företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av cirka 7 000 företag och 200 redovisningsbyråer i Sverige.

Sedan starten 2015 har Oxceeds organisation vuxit till cirka 20 personer med kontor i Stockholm och Malmö. Mellan räkenskapsåren 2018/19 till 2019/20 har företaget visat en tillväxt på över 400 procent. Bland företagets delägare finns bland annat Storytel-investeraren Jonas Sjögren och SEB Venture Capital.

För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi skapar värde för våra kunder och vi utgår från att du är av samma uppfattning. Vi som arbetar på Oxceed brinner för vår lösning men har en prestigelös inställning och arbetar hårt för att lyckas med våra högt ställda mål.

Guide: 8 nyckeltal du bör ha koll på

Vi har sammanställt 8 nyckeltal som vi tycker att du som CFO eller ekonomichef bör ha koll på.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.