Skip to content

Bättre rapportering och rådgivning med Oxceed

Leverera skräddarsydda rapporter till era kunder med några klick. Med Oxceed kan ni som byrå erbjuda bättre rådgivning och öka servicegraden mot era kunder.
Play Video
Play Video

Boka en demo för att veta mer om hur Oxceed kan ta er finansiella rapportering till nästa nivå.

anpassade rapporter med oxceed

Skapa skräddarsydda rapporter

Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Designa skräddarsydda rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

Hantera budget och prognos

Förenkla företagets budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen. Skapa prognoser med bara några klick utifrån olika scenarion.

Periodrapporter på några klick

Imponera på era kunder med snyggt komponerade månads- eller kvartalsrapporter. När ni har byggt era mallar kan ni enkelt skicka periodrapporter till era kunder på bara några minuter.

Enkel integration med era system

Hantera rapporteringen för alla era kunder i ett och samma gränssnitt. Oxceed är enkelt att koppla mot alla de vanligaste bokföringssystemen och det går också att importera SIE-filer.

Grant Thornton stärker sitt tjänsteutbud med Oxeed

Revisions- och konsultbolaget Grant Thornton valde Oxceed för att stärka sitt tjänsteutbud inom budget och rapportering.

“Med Oxceed utökar vi vårt tjänsteutbud med en modern och användarvänlig tjänst för budget, prognoser, rapportering och analys. Arbetet med att utveckla tjänster och bidra med rådgivning till våra kunder pågår ständigt och vi ser fram emot att kunna göra detta tillsammans med Oxceed."

Monika Lindberg, Partner Outsourcing Services.

Så här säger våra kunder

Oxceed används av över 10 000 företag och 200 redovisningsbyråer i Sverige. Så här säger några av dem.

Förr fick vi underlag med två, tre månaders fördröjning. Med hjälp av Oxceed kan vi numera både presentera nuläget och ge våra kunder råd om framtiden.

Mikael Strömbäck

Digitaliseringschef, Fyrklövern

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Caroline Hassel

VD, Credité

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Ramona Liungman

Partner, Elera

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo så hjälper vi dig.

Vill du boka en demo?

En demo är ett bra sätt att se Oxceed från insidan och få svar på dina eventuella frågor. Välj en tid som passar dig! 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.