fbpx Skip to content

Smartare rapportering för redovisningsbyrån

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning. Skicka månadsrapporter med några klick och imponera på era kunder med värdefulla insikter.

Play Video

Ett heltäckande verktyg för den
moderna redovisningsbyrån

Med Oxceed för Byrå täcker ni behovet från era minst till era mest krävande kunder i ett och samma verktyg.

Skapa skräddarsydda rapporter

Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Designa skräddarsydda rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

Hantera budget och prognos

Hjälp era kunder med deras budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen. Skapa prognoser med bara några klick utifrån olika scenarion.

Periodrapporter på några klick

Imponera på era kunder med snyggt komponerade månads- eller kvartalsrapporter. När ni har byggt era mallar kan ni enkelt skicka periodrapporter till era kunder på bara några minuter.

Enkel integration med era system

Hantera rapporteringen för alla era kunder i ett och samma gränssnitt. Oxceed är enkelt att koppla mot alla de vanligaste bokföringssystemen och det går också att importera SIE-filer.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Oavsett om kunderna vill ha en periodrapport för ett visst projekt, dyka ner i specifika nyckeltal eller ha en likviditetsprognos kan vi med Oxceed ta fram precis det som efterfrågas.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Vi sparar väldigt mycket tid genom att använda Oxceed och kan nu enkelt leverera betydligt snyggare rapporter åt våra kunder. Det har lett till ökat kundvärde och starkare kundrelationer.

Caroline Hassel, Redovisningschef

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Christian Rydkvist, Vice VD

Med Oxceed kan vi knyta samman våra olika ekonomisystem i ett gemensamt rapportsystem. Möjligheten att styra Oxceed efter kunden behov och nivå är också en stor styrka.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Grant Thornton stärker sitt tjänsteutbud med Oxceed

Revisions- och konsultbolaget Grant Thornton valde Oxceed för att stärka sitt tjänsteutbud inom budget och rapportering.

“Med Oxceed utökar vi vårt tjänsteutbud med en modern och användarvänlig tjänst för budget, prognoser, rapportering och analys. Arbetet med att utveckla tjänster och bidra med rådgivning till våra kunder pågår ständigt och vi ser fram emot att kunna göra detta tillsammans med Oxceed."

Den skalbara byrån – Har ni rätt verktyg för att växa?

Att ha rätt digitala verktyg för att kunna leverera både enkel månadsrapportering och avancerad finansiell rådgivning är avgörande för att er byråverksamhet ska kunna växa. Se inspelningen av vårt seminarium på Ekonomi- & Företagsmässan. 

Byrå Enkel

För byråns enklare kunder med fokus på rapportering.

Rekommenderad

Byrå Plus

För byråns kunder med utökat behov av anpassning och rådgivning.

Avancerad

För byråns kunder med avancerade behov inom rapportering, budget och behörigheter.

Play Video

Se vår demofilm eller boka ett möte för att få en genomgång av Oxceed och råd om den bästa konfigurationen för just er byrå. 

Upptäck Oxceed från insidan

Boka en demo för att få en kostnadsfri demonstration. Eller prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. 

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.