fbpx Skip to content

Smartare rapportering för redovisningsbyrån

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning. Skicka månadsrapporter med några klick och imponera på era kunder med värdefulla insikter.

Oxceed för Byrå på 90 sekunder? Klicka på videon! 

Play Video

Skapa skräddarsydda rapporter

Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Designa skräddarsydda rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

Hantera budget och prognos

Hjälp era kunder med deras budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen. Skapa prognoser med bara några klick utifrån olika scenarion.

Periodrapporter på några klick

Imponera på era kunder med snyggt komponerade månads- eller kvartalsrapporter. När ni har byggt era mallar kan ni enkelt skicka periodrapporter till era kunder på bara några minuter.

Enkel integration med era system

Hantera rapporteringen för alla era kunder i ett och samma gränssnitt. Oxceed är enkelt att koppla mot alla de vanligaste bokföringssystemen och det går också att importera SIE-filer.

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Vi sparar väldigt mycket tid genom att använda Oxceed och kan nu enkelt leverera betydligt snyggare rapporter åt våra kunder. Det har lett till ökat kundvärde och starkare kundrelationer.

Redovisningskonsult

Bra stöd för budget och att den kan väljas som standard i rapporterna. Smidigt med att följa upp intäkter och kostnader, koppling till redovisningssystem låter komma åt detaljerad info på nolltid.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Oavsett om kunderna vill ha en periodrapport för ett visst projekt, dyka ner i specifika nyckeltal eller ha en likviditetsprognos kan vi med Oxceed ta fram precis det som efterfrågas.

Redovisningskonsult

Jag gillar flexibiliteten i rapporter och prognoser. Möjlighet att anpassa så att det passar olika kunder. Att det både går att ta fram rapporter som är lätta att förstå för personer som inte är så

Så stärker redovisningsbyrån sina kundrelationer med hjälp av Oxceed

Redovisningsbyrån Flow Consulting använder Oxceed för att leverera tydligare och mer kundanpassade rapporter och samtidigt skapa närmare kundrelationer. 

“Vi sparar väldigt mycket tid genom att använda Oxceed och kan nu enkelt leverera betydligt snyggare rapporter åt våra kunder. Det har lett till ökat kundvärde och starkare kundrelationer."

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.