En komplett byråportal för er redovisningsbyrå och era klienter

Ett stöd för merförsäljning och intern effektivisering

Med Oxceed kan er redovisningsbyrå samla och synkronisera kundernas data oavsett vilket ekonomisystem de använder. Gränssnittet kan konfigureras efter respektive klients bransch, storlek och behov. Det effektiviserar det dagliga arbetet med gemensamma avstämningar och förenklar rapporteringen. Med Oxceed kan ni som byrå komma närmare era klienter och kan tack vare det växa er affär.

NYCKELFUNKTIONER

Byråportalen

Hantera och samarbeta med samtliga klienter i en och samma miljö, styr vilken information och funktionalitet som ska vara tillgänglig, och säkerställ att alla ser samma information oavsett ekonomisystem.

Benchmarkingrapporter

Låt klienterna jämföra sig med liknande företag och få en direkt indikation på hur de står sig i konkurrensen, vad konkurrenterna är bättre på, och var eventuella besparingar kan göras.

Dokumenthantering

Skapa egna rapporter, nyckeltal och grafer. Dela dem, med kommentarer, både inom byrån och med klienter. Paketera och versionera rapporterna med Oxceeds dokumentarkiv.

Anpassa vyn

Designa egna startsidor för respektive klient med en vy som är anpassad efter deras specifika bransch och situation, och anpassa budgetar, nyckeltal, grafer och resultatrapporter därefter.

Prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar!

Starta en testprenumeration idag, helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Klicka här för detaljerad prislista för redovisningsbyråer.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Så här säger våra kunder

Förr fick vi underlag med två, tre månaders fördröjning. Numera kan vi presentera nuläget. Och med hjälp av Oxceed kan vi ge råd om framtiden.

Mikael Strömbäck

Digitaliseringschef, Fyrklövern i Mälardalen AB

Ett pedagogiskt instrument att förklara ”tråkiga siffror”. Det är enklare för en icke-ekonom att ta till sig flöden och rörelser om man får se grafer istället för siffror. Redovisningen blir till ett beslutshjälpmedel och inte bara historiska siffror. Oxceed passar perfekt i vår affärsidé.

Michael Holmlund

Räkenskaparna

VÅRA PARTNERS

Senaste nytt

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed har rivstartat det nya året med utökade funktioner och en förbättrad användarupplevelse. Nu lanserar vi dessutom vår nya hemsida. Utökade funktioner för byrå och koncern För dig som jobbar med koncernrapportering i Oxceed finns nu ökade...

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Oxceed kommer att vara med på Vismas integrationsmässa som hålls på Nalen i Stockholm den 5e november. Vi kommer att ha en monter under dagen och även hålla en föreläsning kl 11:45. Så är ni intresserade av att veta mer om Oxceed är ni hjärtligt välkomna att titta...

Uppdateringar för Oktober 2019

Uppdateringar för Oktober 2019

Septembers uppdatering är knappt släppt och ändå är det dags för nästa version av Oxceed! Som vi nämnde förra veckan så skulle det inte dröja länge innan nästa nyhet. Denna uppdatering har ett ganska tydligt fokus: användare ska ha tillgång till mer information direkt...