En komplett byråportal för er redovisningsbyrå och era klienter

Oxceed är en komplett byråportal där era rådgivare och kunder har tillgång till all information och dokumentation i ett och samma system. Få en ekonomisk överblick och skapa och skicka skräddarsydda rapporter säkert i molnet. Prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar!

Ett stöd för merförsäljning och intern effektivisering

Med Oxceed kan er redovisningsbyrå samla och synkronisera kundernas data oavsett vilket ekonomisystem de använder. Gränssnittet kan konfigureras efter respektive klients bransch, storlek och behov. Det effektiviserar det dagliga arbetet med gemensamma avstämningar och förenklar rapporteringen. Med Oxceed kan ni som byrå komma närmare era klienter och kan tack vare det växa er affär.

NYCKELFUNKTIONER

Byråportalen

Hantera och samarbeta med samtliga klienter i en och samma miljö, styr vilken information och funktionalitet som ska vara tillgänglig, och säkerställ att alla ser samma information oavsett ekonomisystem.

Benchmarkingrapporter

Låt klienterna jämföra sig med liknande företag och få en direkt indikation på hur de står sig i konkurrensen, vad konkurrenterna är bättre på, och var eventuella besparingar kan göras.

Dokumenthantering

Skapa egna rapporter, nyckeltal och grafer. Dela dem, med kommentarer, både inom byrån och med klienter. Paketera och versionera rapporterna med Oxceeds dokumentarkiv.

Anpassa vyn

Designa egna startsidor för respektive klient med en vy som är anpassad efter deras specifika bransch och situation, och anpassa budgetar, nyckeltal, grafer och resultatrapporter därefter.

Paket och prisexempel

Priset på Oxceed för byrå varierar med antalet företag och kundanvändare samt eventuella tillägg. Byråanvändare är alltid kostnadsfria. Nedan är några av våra prisvärda byråpaket. Kontakta oss på sales@oxceed.se för att få en skräddarsydd offert.

Kom igång snabbt och enkelt med någon av våra utbildningar när du startar din Oxceed-prenumeration.

Kom igång direkt, 1 950 kr (obligatorisk)
Grundutbildning, 5 950 kr (rekommenderad)
Onboarding, 19 900 kr (komplett utbildningspaket för byrå)

Månadskostnad per företag

Extra företag 49 kr
Extra användare 49 kr
Rådataexport 299 kr
Egna nyckeltal 9 kr
Personalbudget 299 kr
Artikelbudget 299 kr

Byråportalen
Hantera byråns alla kunder i en och samma portal, med överblick på företagens status, automatiska notiser och kontroll över viktiga händelser

Dashboard
Skapa översiktsvyer för byråns alla kunder och anpassa dem beroende på respektive kundföretags verksamhet och bransch.

Rapporter
Skapa skräddarsydda rapporter för resultat, balans, projekt och kassaflöde eller använd våra färdiga mallar.

Budget & Prognos
Skapa budgetar och prognoser enkelt utifrån föregående års utfall eller avancerat. Samarbeta med kunden för att löpande planera och följa framtiden.

Analys
Analysera och följ upp byråns kunders leverantörsskulder, kundfakturor, kostnadsfördelning, nyckeltal m. fl. i realtid.

Dokumenthantering
Säkerställ att er dokumenthantering och kommunikation med byråns kunder är GDPR-säker. Skicka, dela och begär in dokument och ha ett samlat dokumentarkiv under ett och samma tak.

Benchmarking
Jämför byråns kunders nyckeltal med andra företag i samma bransch och ge dem värdefulla insikter om hur de står sig mot konkurrenterna.

Branding
Stärk relationen med era kunder genom att anpassa gränssnittet med er byråns egen logotyp och färgpalett.

O-index
O-index poäng är en sammanställd bedömning av företagets prestation. Vi använder oss av 8 nyckeltal som vägs samman till en poängbedömning mellan 0 och 100 för att ge en samlad bild av företagets prestation idag och över tid.

Chatt
Ha en snabb dialog med era kunder genom vår integrerade chat-funktion.

Lagring
Oxceed-prenumerationer inkluderar 100 000 transaktioner (det genomsnittliga Fortnoxföretaget har 18 000 transaktioner över 3 räkenskapsår). Behöver ert företag mer lagring går det att köpa till för 1 kr/250 nya transaktioner varje månad.

Prova kostnadsfritt i 30 dagar 
Oxceed tillämpar 30 dagars utvärderingsperiod helt utan bindningskrav. Ni bestämmer själva om ni vill stanna kvar i Oxceed efter utvärderingsperioden och vi visar precis vad er kostnad för Oxceed blir innan vi skickar någon faktura.

Prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar!

Starta en testprenumeration idag, helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Så här säger våra kunder

Förr fick vi underlag med två, tre månaders fördröjning. Numera kan vi presentera nuläget. Och med hjälp av Oxceed kan vi ge råd om framtiden.

Mikael Strömbäck

Digitaliseringschef, Fyrklövern i Mälardalen AB

Ett pedagogiskt instrument att förklara ”tråkiga siffror”. Det är enklare för en icke-ekonom att ta till sig flöden och rörelser om man får se grafer istället för siffror. Redovisningen blir till ett beslutshjälpmedel och inte bara historiska siffror. Oxceed passar perfekt i vår affärsidé.

Michael Holmlund

Räkenskaparna

VÅRA PARTNERS

Senaste nytt

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed har rivstartat det nya året med utökade funktioner och en förbättrad användarupplevelse. Nu lanserar vi dessutom vår nya hemsida. Utökade funktioner för byrå och koncern För dig som jobbar med koncernrapportering i Oxceed finns nu ökade...

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Oxceed kommer att vara med på Vismas integrationsmässa som hålls på Nalen i Stockholm den 5e november. Vi kommer att ha en monter under dagen och även hålla en föreläsning kl 11:45. Så är ni intresserade av att veta mer om Oxceed är ni hjärtligt välkomna att titta...

Uppdateringar för Oktober 2019

Uppdateringar för Oktober 2019

Septembers uppdatering är knappt släppt och ändå är det dags för nästa version av Oxceed! Som vi nämnde förra veckan så skulle det inte dröja länge innan nästa nyhet. Denna uppdatering har ett ganska tydligt fokus: användare ska ha tillgång till mer information direkt...