fbpx Skip to content

The CFO Collection by Oxceed – Årets julklapp för den moderna ekonomen

Lagom inför julhandeln och e-handelns höjdpunkt Black Friday lanserar fintech-företaget Oxceed en merchandise-kollektion bestående av t-shirts, hoodies och sweatshirts med tryck. Kollektionen har en blandning av olika motiv med inspiration från bland annat amerikanska collegetröjor och har även mer lekfulla inslag.

The CFO Collection är framtagen med stil, kärlek och humor till alla ekonomichefer i Sverige som dag efter dag har stenkoll på finanserna och styr företaget i rätt riktning. Vi ville att det ska finnas något för alla smaker så kollektionen består av en mängd olika tryck och färger, säger Martin Ericson, marknadschef på Oxceed.

Årets julklapp för den moderna ekonomen

Kollektionen finns att beställa i en webbshop och få levererad hem till dig, precis som när du beställer kläder på nätet.

Under Black Week, till och med den 28 november, får du 10% rabatt på hela kollektionen genom att ange rabattkoden OXCEED2021.

Du kan också välja att boka en demo så skickar vi dig en t-shirt på posten, helt gratis.

– Det här tycker vi är årets julklapp för ekonomichefer och alla som jobbar inom ekonomi. Man kan beställa till sig själv eller presenta en vän eller kollega, säger Martin Ericson.

– The CFO Collection är ett initiativ för att lyfta fram vår position som ekonomichefens bästa vän och vi tyckte vi det var kul att göra det på ett lite annorlunda sätt. Man jobbar ju alltmer hemifrån idag och även klädkoden på kontoret är mer avslappnad. Då är det perfekt med en snygg och skön hoodie, säger Martin Ericson.

Oxceed erbjuder en molntjänst som gör det enkelt att skapa skräddarsydda resultatrapporter, hantera budget och prognoser, bevaka nyckeltal och få en överblick över företagets finansiella situation i realtid. Genom att koppla Oxceed till sitt bokföringssystem kan man enkelt sammanställa månadsrapporter till styrelse, ledningsgrupp, delägare etc. med bara några klick.

– Oxceed är verktyget för den moderna ekonomen som vill jobba smart och använda sin tid till analys och åtgärder i stället för på repetitiva och manuella uppgifter. Tusentals företag i Sverige använder Oxceed redan idag till sin finansiella uppföljning och vi växer snabbt, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed

Upptäck the CFO Collection och beställ idag!

Under Black Week, den 22-28 november, får du 10% rabatt på hela kollektionen genom att ange rabattkoden OXCEED2021.

TILL WEBBUTIKEN

Boka en demo och få en gratis t-shirt

Boka en demo med Oxceed så skickar vi en gratis t-shirt på posten. Välj din favorit och ett datum som passar dig!

BOKA EN DEMO

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.