fbpx Skip to content

Boka en demo och upptäck smartare rapportering

Se hur Oxceed kan hjälpa er att effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning för era kunder.

Du kommer också få hjälp att göra kopplingen med ert bokföringssystem och se ert företags egna siffror inom bara några minuter. En upplevelse! 

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Caroline Hassel, Redovisningschef

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Christian Rydkvist, Vice VD

Med Oxceed kan vi knyta samman våra olika ekonomisystem i ett gemensamt rapportsystem. Möjligheten att styra Oxceed efter kunden behov och nivå är också en stor styrka.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Vi sparar väldigt mycket tid genom att använda Oxceed och kan nu enkelt leverera betydligt snyggare rapporter åt våra kunder. Det har lett till ökat kundvärde och starkare kundrelationer.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Oavsett om kunderna vill ha en periodrapport för ett visst projekt, dyka ner i specifika nyckeltal eller ha en likviditetsprognos kan vi med Oxceed ta fram precis det som efterfrågas.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.