fbpx Skip to content

Boka en demo och upptäck smartare rapportering

Se hur Oxceed kan hjälpa er att effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning för era kunder.

Du kommer också få hjälp att göra kopplingen med ert bokföringssystem och se ert företags egna siffror inom bara några minuter. En upplevelse! 

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Caroline Hassel, Redovisningschef

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Redovisningskonsult

Jag gillar flexibiliteten i rapporter och prognoser. Möjlighet att anpassa så att det passar olika kunder. Att det både går att ta fram rapporter som är lätta att förstå för personer som inte är så

Christian Rydkvist, Vice VD

Med Oxceed kan vi knyta samman våra olika ekonomisystem i ett gemensamt rapportsystem. Möjligheten att styra Oxceed efter kunden behov och nivå är också en stor styrka.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Redovisningskonsult

Bra stöd för budget och att den kan väljas som standard i rapporterna. Smidigt med att följa upp intäkter och kostnader, koppling till redovisningssystem låter komma åt detaljerad info på nolltid.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.