fbpx Skip to content

Boka en demo och upptäck smartare rapportering

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi. 

Du kommer också få hjälp att göra kopplingen med ert bokföringssystem och se ert företags egna siffror inom bara några minuter. En upplevelse! 

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Christoffer Tyrefors, VD

Oxceed har givit oss bättre beslutsunderlag och rapporter, vilket underlättar när vi ska dela information till investerare.

Caroline Sturesson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Lars Åberg, Ekonomichef

Oxceed har gjort det mycket lättare att överblicka våra olika verksamhetsområden och skapat förutsättningar för att snabbt göra justeringar.

Sanna Ekström, VD

Oxceed är väldigt användarvänligt. Det är smidigt att lägga upp nyckeltal och budgetar. Vi kan även ge olika behörighet till olika personer i koncernen, säger Sanna Ekström.

Rebecca Berg, CFO

En fördel är möjligheten att bygga egna rapporter i Oxceed. Det gör att vi kan justera rapporterna utifrån verksamheten.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.