fbpx Skip to content

Boka en demo och upptäck smartare rapportering

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi. 

Du kommer också få hjälp att göra kopplingen med ert bokföringssystem och se ert företags egna siffror inom bara några minuter. En upplevelse! 

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Ekonomiansvarig

Oxceed erbjuder ett bra sätt för oss att smidigt kunna anpassa våra rapporter för vår rapportering. Möjligheterna att skapa budget från tidigare års utfall är också väldigt uppskattat.

Christoffer Tyrefors, VD

Jag har testat olika rapporteringssystem under min karriär, men jag har inte hittat något annat som är lika smidigt som Oxceed. Sedan jag upptäckte plattformen har jag slutat leta.

Nils Fridlund, VD

Att få siffror visuellt presenterade gör stor skillnad jämfört med att bara se rader i Excel. Nu tittar jag på översikten över kostnader, omsättning, resultat och vinstmarginal.

Caroline Sturesson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Eva Lorensson, Ekonomichef

Det bästa är tidsbesparingen och tryggheten i att allt stämmer. Och att få ut snygga, tydliga rapporter precis som jag, VD och styrelsen vill ha dem.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.