fbpx

Demofilmer

Få en bild av hur Oxceed ser ut från insidan med våra demofilmer. Vill du se Oxceed med ert företags siffror? Starta en kostnadsfri testprenumeration eller boka en demo, så hjälper vi dig att komma igång.

Rapporter 

Anpassa struktur och innehåll i rapporter efter just era behov. Du kan till exempel skapa specifika rapporter för olika mottagare eller anpassa formatet för att följa en viss branschstandard.

Budget och prognos

Hantera och förenkla företagets budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen och uppföljningen.

Nyckeltal

Bevaka era nyckeltal för att få en löpande överblick av företagets finansiella situation. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg egna nyckeltal för just er verksamhet.

Översiktssidor

Får en översikt över företagets finansiella situation i realtid med hjälp av översiktssidor. Genom att kombinera olika nyckeltal och rapporter i överskådliga grafer kan du skräddarsy din översiktssida efter just er verksamhet.

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo med en av våra säljare.