fbpx Skip to content

Demofilmer

Upptäck Oxceed med våra demofilmer som ger dig en bild av hur Oxceed ser ut på insidan.

Play Video

Rapportering

Anpassa struktur och innehåll i rapporter efter just era behov. Du kan till exempel skapa specifika rapporter för olika mottagare eller anpassa formatet för att följa en viss branschstandard.

Play Video

Budget och prognos

Hantera och förenkla företagets budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen och uppföljningen.

Play Video

Nyckeltal

Bevaka era nyckeltal för att få en löpande överblick av företagets finansiella situation. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg egna nyckeltal för just er verksamhet.

Play Video

Översiktssidor

Får en översikt över företagets finansiella situation i realtid med hjälp av översiktssidor. Genom att kombinera olika nyckeltal och rapporter i överskådliga grafer kan du skräddarsy din översiktssida efter just er verksamhet.

Play Video

Periodrapporter

Skapa snyggt komponerade periodrapporter vars innehåll är anpassade efter mottagare. Skicka till exempel månads- eller kvartalsrapporter till styrelse, ledningsgrupp eller avdelningschefer.
Play Video

Koncernrapportering

Skapa skräddarsydda rapporter för bolagen i er koncern samt konsoliderade koncernrapporter. Hantera alla bolagen i koncernen, även om de har olika bokföringssystem och valutor.

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo så hjälper vi dig.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.