fbpx Skip to content

Den skalbara byrån – Har ni rätt verktyg för att växa?

Hur täcker ni som redovisningsbyrå upp för behoven från era minst till era mest krävande kunder? Har ni rätt digitala verktyg för att leverera både enkel månadsrapportering och avancerad rådgivning? Vad händer när era kunder börjar ställa högre krav?

Dessa frågor är avgörande att ha svar på för att er byråverksamhet ska kunna växa, oavsett er storlek och det antal kunder ni har idag.

I det här seminariet som spelades in på Ekonomi- och Företagsmässan 2022 kommer du få konkreta exempel och handfasta tips på hur ni som byrå skapar rätt förutsättningar att växa – genom att leverera både enkel månadsrapportering och avancerad rådgivning – med hjälp av Oxceed. 

Fyll i formuläret så får du följande skickat till din email: 

  • En inspelning av föreläsningen 
  • Presentationen med alla värdefulla tips!

Andreas Grünewald

Andreas Grünewald är affärsutvecklare på Oxceed och har lång erfarenhet som ekonomikonsult. På ett underhållande och inlevelsefullt sätt bjuder han på samlade insikter från verkligheten och delar med sig av konkreta exempel från några av våra mest framgångsrika byråkunder.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.