fbpx Skip to content

Vad säger våra kunder?

Dieter Wallmark-Kalisch, Affärsområdeschef

Oxceed gör det lätt att plocka ut olika delar av vår ekonomi och dela den med relevanta personer. Vissa får en detaljerad bild av utvecklingen medan styrelsen får en mer översiktlig rapport.

Sofie Wirandi, Section manager

Oxceed är ett intuitivt program som gjorde att vi kom igång snabbt. Nu kan alla som har ansvar för kostnadsställen ha överblick utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Rebecca Berg, CFO

Likviditetsbudget-funktionen ger en snabb överblick över hur kassaflödet kommer att se ut en viss period. Det gör att vi kan justera när vi gör investeringar.

Lars Åberg, Ekonomichef

Oxceed har bidragit till att förbättra lönsamheten inom olika delar av verksamheten. Vi är mycket nöjda och ser fram emot att fortsätta växa med stöd av Oxceed.

Magnus Gustafsson, CFO

Det är häftigt att det går att hantera detta så bra utan att ha en traditionell ekonomiavdelning och vi är väldigt nöjda med att vi valde att gå den här vägen.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.