fbpx Skip to content

Event:
Öppet Hus hos Oxceed

5 maj 2022, kl. 15.00-20.00 | Herrjärva Torg 4, Solna

Kom på Öppet Hus hos Oxceed och få inspiration om hur du skapar rätt förutsättningar för både lönsamma och hållbara affärer.

På Oxceed arbetar vi passionerat för att hjälpa våra kunder att fatta bättre beslut med hjälp av finansiella data. Och nu vill vi träffa dig!

Därför vill vi på Oxceed bjuda dig på en inspirerande eftermiddag hos oss på vårt nya kontor i Solna. Vi bjuder på bubbel och tilltugg, en inspirerande föreläsning med Gustav Stenbeck och en exklusiv inblick i kommande nyheter senare i år. Dessutom blir det överraskningar och chansen att vinna fina priser.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Program

15.00

Portarna öppnar

Vår VD Elif Schmidt välkomnar och presenterar dagens program. De första 20 gästerna får en överraskning!

 

 

15.30

Exklusiv inblick om kommande nyheter ­från Oxceed – med Carl Frostgård

Vår produktchef Carl Frostgård bjuder på en exklusiv inblick om kommande nyheter som lanseras senare i år. Var först med att få veta vad som pågår ”back stage” och ställ frågor om vad vi just nu fokuserar på när det gäller utveckling och funktionalitet. 

17.00

Mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer – med Gustav Stenbeck

Gustav Stenbeck bjuder en inspirerande föreläsning om mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer och förklarar varför företag som satsar på hållbarhet kommer att klara sig bäst i framtiden. Du kommer att få konkreta tips på hur ni kommer i gång med hållbarhetsarbetet i ert företag. Hur ska ni börja? Och om ni har börjat, hur ska ni fortsätta?

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Med erfarenhet från Greenpeace, multinationella företag och från startupvärlden talar han om hur hållbarhet håller på att förändra det ekonomiska landskapet i rasande takt och hur det påverkar sättet bolag gör affärer på. Både idag, imorgon och långt därefter. 

17.30

Mingel, bubbel och tilltugg

Mingla med oss från Oxceed, våra partners, kunder och andra branschkollegor. Vi bjuder på bubbel och tilltugg och arrangerar diverse småtävlingar där du har möjlighet att vinna fina priser. Om vädret tillåter kommer du också kunna njuta av utsikten från vår takterrass.

20.00

Avslutning, tack för denna gång!

Adress: Herrjärva Torg 4, vid Järva Krog i Solna.
Pendeltåg: Ulriksdals station + 5 minuters promenad.
Bil: Parkeringsplatser finns i kontorshuset.

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Du kommer att få en bekräftelse till din email.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.