fbpx Skip to content

Frågor och svar om Oxceed

Här finner du svar på vanliga frågor om Oxceed för dig som är intresserad av att modernisera företagets finansiella rapportering och uppföljning.

Oxceed är en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av företag, koncerner och redovisningsbyråer.

Oxceed är ett komplement till ditt bokföringssystem för finansiell rapportering, budget och prognos samt uppföljning. Bokföringssystem saknar ofta möjlighet att få ut mer avancerade finansiella rapporter. Istället lägger många timmar varje månad på att klippa och klistra mellan olika kalkylark för att kunna göra en djupare verksamhetsanalys. Oxceed är ett kraftfullt och enkelt verktyg som erbjuder hög flexibilitet så att du kan anpassa företagets rapporter efter er bransch, verksamhet eller andra särskilda behov när det kommer till rapporternas struktur och innehåll. Läs mer om våra integrationer här. 

Oxceed har färdiga integrationslösningar med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen såsom Fortnox, Visma.NET, Visma Administration, Visma e-Ekonomi, Björn Lundén, Hogia och 24SevenOffice. I tillägg till detta finns även möjlighet att utveckla särskilt anpassade integrationer till andra ERP-system via vårt API. Läs mer om våra integrationer här. 

Oxceed är ett mycket användbart verktyg för dig som är ekonomichef och är anpassat för att du både ska kunna utforma rapporter efter verksamhetens behov och för att spara tid så att du kan lägga mer fokus på analys och åtgärder. Efter att ha gått någon av våra utbildningar kommer du ha tillräckligt med kunskap att skapa rapporter och anpassade rapportmallar helt på egen hand. 

Oxceed gör det möjligt att strukturera en resultatrapport efter konto- och kostnadsställe för att till exempel anpassas till en bransch eller efter verksamhetens krav och önskemål samt bygga in nyckeltal i rapporterna. Du kan även välja att jämföra utfall med budget, föregående år, rullande 12 och prognos.

För att prova Oxceed gratis, gå till Prova Oxceed för företag, Prova Oxceed för koncern eller Prova Oxceed för Byrå. Fyll sedan i formuläret med ert företags uppgifter så får du prova Oxceed i 10 dagar, helt kostnadsfritt och utan förbindelser. 

Oxceed har en flexibel prissättning för att på bästa sätt kunna anpassas efter dina specifika behov. Oxceed för företag kan anpassas med antal användare, företag och tillval. För mer information, se pris för företag, pris för koncern och pris för byrå. Eller räkna ut ditt pris genom att svara på tre snabba frågor. 

En stor fördel med Oxceed är att du enkelt kan komma igång på egen hand, utan att behöva anlita konsulter. När du startar en prenumeration får du hjälp med att koppla upp systemet mot företagets bokföringssystem och göra grundläggande inställningar. Vi rekommenderar även att de personer som ska använda sig av Oxceed går en av våra utbildningar för att ni ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med er ekonomiska rapportering och uppföljning.

För att aktivera din prenumeration efter att du har provat gratis i 10 dagar klickar du på ”Aktivera konto” i gul text uppe till höger i Oxceed. Följ sedan instruktionerna och godkänn villkoren för att aktivera din prenumeration. 

Oxceed läser sömlöst bokföringsinformation från ert företags bokföringssystem. Informationen lagras i säkrade Microsoft Azure-datacenter inom Nordeuropa. Vid uppsagd prenumeration raderas samtlig information som Oxceed läst, i enlighet med Oxceeds allmänna villkor, i sin helhet då prenumerationen upphör.

Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta oss här eller boka en demo så hjälper vi dig. 

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo så hjälper vi dig.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.