fbpx

Fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet

Designa era rapporter och nyckeltal, skapa trovärdigare budgetar och prognoser och få en ekonomisk överblick i realtid. Genom att visualisera företagets situation i realtid kan ledning och styrelse fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet.

Bättre underlag för ekonomiska beslut

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo med en av våra säljare.

NYCKELFUNKTIONER

Designa era rapporter

Använd vår intuitiva rapportdesigner för att skapa resultat- och balansrapporter, kassaflödesanalyser, likviditetsprognoser samt nyckeltal. Skapa egna rapporter efter era önskemål eller anpassa våra standardrapporter.

Budget och prognos

Skapa budgetar och prognoser efter era önskemål, för hela företaget eller per kostnadsställe. Bygg dem för helår eller månatliga, anpassa olika vyer för periodisering, automatiskt brutna, förlängda eller förkortade räkenskapsår m.m.

Anpassad översikt 

Designa egna startsidor och styr direkt i gränssnittet vilka konton som ska vara med i budgeten, vilka nyckeltal och grafer som visas på användarnas startsidor, samt hur resultatrapporter och lednings/styrelsepaket ser ut.

Visualisera era nyckeltal

Få snabb översikt över företagets ekonomi i tilltalande och lättförståeliga diagram, från resultat till personal-, projekt-, och säljinformation. Översikterna kan även redigeras för att återspegla verksamheten, med hjälp av översiktsdesignern.

Paket och prisexempel

Oxceed för företag kan innehålla ett eller flera företag och priset varierar med antalet företag, användare och eventuella tillägg. Nedan är några prisexempel. Kontakta oss på sales@oxceed.se för att få en skräddarsydd offert.

Kom igång snabbt och enkelt med någon av våra utbildningar när du startar din Oxceed-prenumeration.

Kom igång direkt, 1 950 kr (obligatorisk)
Grundutbildning, 5 950 kr (rekommenderad)

Månadskostnad per företag

Extra företag Standard 299 kr / Plus 499 kr
Extra användare 99 kr
Benchmarking 9 kr
Rådataexport 299 kr
Egna nyckeltal 299 kr
Personalbudget 299 kr
Artikelbudget 299 kr

Dashboard

Skapa en översiktsvy med lättförståeliga diagram och nyckeltal och få en överblick av företagets ekonomi i realtid.

Rapporter

Skapa rapporter för resultat, balans, projekt och kassaflöde snabbt och enkelt med hjälp av våra färdiga mallar.

Budget & Prognos

Skapa budgetar och prognoser enkelt utifrån föregående års utfall eller avancerat. Samarbeta med kunden för att löpande planera och följa framtiden.

Analys

Analysera och följ upp byråns kunders leverantörsskulder, kundfakturor, kostnadsfördelning, nyckeltal m. fl. i realtid.

Dokumenthantering

Skicka, dela och begär in dokument och ha ett samlat dokumentarkiv.

Designpaket

Skapa skräddarsydda resultatrapporter, balansrapporter och projektrapporter och gör särskilda anpassningar av Dashboarden.

Benchmarking

Jämför ert företags nyckeltal med andra företag i samma bransch och ge dem värdefulla insikter om hur de står sig mot konkurrenterna.

O-index

O-index poäng är en sammanställd bedömning av företagets prestation. Vi använder oss av 8 nyckeltal som vägs samman till en poängbedömning mellan 0 och 100 för att ge en samlad bild av företagets prestation idag och över tid.

Artikelberäkningar

Tillägg till budgetmodulen med möjlighet att registrera artiklar för att få en mer detaljerad uppdelning mellan pris och antal.

Personalberäkningar

Tillägg till budgetmodulen med möjlighet att registrera personal med löneuppgifter och kostnadsställe.

Koncernportal

Hantera koncernens alla bolag i samma konto samt visa resultatrapporter, balansrapporter, elimineringsrapporter och analyser för hela eller delar av er koncern.

Egna nyckeltal

Skapa egna formler för nyckeltal samt hantera extern data som sedan kan visas som en rad eller grafik i en rapport eller i översiktssidan.

Rådataexport

Tillägg där man kan exportera transaktioner eller budgetrader på lägsta nivå till Excel för vidare analys.

Lagring
Oxceed-prenumerationer inkluderar 100 000 transaktioner (det genomsnittliga Fortnoxföretaget har 18 000 transaktioner över 3 räkenskapsår). Behöver ert företag mer lagring går det att köpa till för 1 kr/250 nya transaktioner varje månad.

Prova kostnadsfritt i 30 dagar 
Oxceed tillämpar 30 dagars utvärderingsperiod helt utan bindningskrav. Ni bestämmer själva om ni vill stanna kvar i Oxceed efter utvärderingsperioden och vi visar precis vad er kostnad för Oxceed blir innan vi skickar någon faktura.

Prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar!

Starta en testprenumeration idag, helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

6 skäl att välja Oxceed

Unik molntjänst

Den enda tjänsten med uppföljning, budgetering och benchmarking i molnet.

Tillgänglighet

Tillgängligt varsomhelst och närsomhelst, på datorn eller i telefonen

Integreringar

Integrera med eller hämta data från samtliga ekonomisystem på marknaden.

Flexibelt

Skräddarsy Oxceed efter ditt företags behov. Skapa egna rapporter eller använd våra mallar.

Spara tid och pengar

Skapa rapporter på egen hand med några klick. Spara tid och slipp dyra konsulter.

Enkelt och snabbt

Kom igång direkt utan uppstartskostnader. Starta en testprenumeration redan idag.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Så här säger våra kunder

Oxceed används av över 7000 företag och 200 redovisningsbyråer i Sverige. Så här säger några av dem.  

Oxceed är ett mycket intuitivt program som gjorde att man snabbt var igång med budgeteringen och arbetsbördan för uppföljning kommer minska väldigt mycket. Att det är så enkelt gör också att vi på ett mycket bra sätt kan få alla som är ansvariga att ha kontroll på sin budget och utfall på sitt kostnadsställe utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Sofie Wirandi

Processus AB

Vi har valt Oxceed för den smidiga funktionen med synkronisering från redovisningsprogrammet Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Helena Andreasson

Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

VÅRA PARTNERS

Senaste nytt

Är du Oxceeds nästa Sales Executive?

Är du Oxceeds nästa Sales Executive?

Vill du engagera dig i ett snabbväxande företag som erbjuder en unik SaaS-tjänst för Sveriges företagare? Efter en stark tillväxtperiod och med bland annat SEB Venture Capital som ny delägare är Oxceed redo att förstärka vår försäljningsavdelning ytterligare med en...

Oxceed inleder strategiskt samarbete med SEB

Oxceed inleder strategiskt samarbete med SEB

Fintech-bolaget Oxceed och SEB inleder ett strategiskt samarbete. SEB går samtidigt in som delägare i Oxceed. Oxceed erbjuder en molnbaserad tjänst som ger små och medelstora företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter...