fbpx Skip to content

Kombinera Fortnox
med Oxceed

Skapa anpassade rapporter och nyckeltal med bara några klick och få en ekonomisk överblick av företaget i realtid. Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Fortnox som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Play Video

Enkel integration med Fortnox

Koppla Oxceed till ert bokföringssystem och inom bara några minuter kan du se ert företags siffror, göra analyser och ta fram rapporter.

En bättre lösning är inom räckhåll

För dig som ansvarar för den finansiella rapporteringen är manuella processer  och oro för att siffrorna inte stämmer ofta en verklighet. För 9 av 10 ekonomichefer är det en topp-prioritet att spara tid och minska risken för fel. Du behöver inte längre vara en av dem.

Rapportering för den moderna redovisningsbyrån

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivicera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning. Skicka månadsrapporter med några klick och imponera på era kunder med värdefulla insikter.

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. För mer information se www.fortnox.se

Om Oxceed

Oxceed är en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av företag, koncerner och redovisningsbyråer.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.