fbpx Skip to content

Hållbarhetsanalys

Mät, följ upp och minska företagets klimatpåverkan på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt baserat på bokföringsdata. Visualisera era koldioxidutsläpp automatiskt i den löpande rapporteringen.

oxceed-lanserar-hallbarhetsanalys-elif-schmidt

Hjälper företag att minska sitt klimatavtryck

Oxceed lanserar den nya funktionen Hållbarhetsanalys i samarbete med impact-bolaget GoClimate med målet att hjälpa fler företag att komma i gång med sitt hållbarhetsarbete.

Visualisera företagets utsläpp i översikter och rapporter

Med Hållbarhetsanalys i Oxceed beräknas företagets koldioxidutsläpp automatiskt baserat på bokföringen. De presenteras i överskådliga nyckeltal och grafer som enkelt kan bäddas in i översiktssidor och i rapporter. 

Mät företagets klimatpåverkan med Oxceed

Med lanseringen av Hållbarhetsanalys sänker vi tröskeln för ditt företag att börja mäta och minska er klimatpåverkan.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.