Skip to content

Head of Sales and Customer Success till Oxceed

Nu söker Oxceed sin nästa medarbetare som vill ta nästa kliv i karriären och vara med på en spännande tillväxtresa.

Om Oxceed

Oxceed är ett SaaS och fintech-bolag som erbjuder en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed grundades 2015 och har idag över 10 000 bolag som använder Oxceed. SEB är idag största minoritetsägaren och Oxceed har partneravtal med SEB och Grant Thornton.

Din roll som Head of Sales and Customer success

Som Head of Sales and Customer success chef på Oxceed ansvarar du för all personal inom sälj och customer success, deras KPI:er och våra kunder. Du kommer vara en proaktiv ledare med primära arbetsuppgifter att stötta personalen att nå sina mål, hitta nya sätt att nå fler kunder, öka försäljningen, minimera churn och höja kundnöjdheten bland alla våra kunder. Din roll innebär en strategisk övergripande roll för våra intäkter tillsammans med vår Strategic sales and partnership manager där vi löpande behöver utvecklas, förbättras och landa fler kunder och olika partnerskap. Du kommer också jobba proaktivt för att minska vår churn tillsammans med produkt, sälj och marknad. På sikt kommer troligtvis en del av dina uppgifter också vara att driva olika intäktsgivande projekt.

I denna tjänst kommer du arbeta affärsnära, framåtriktat och strategiskt i nära samarbete med VD, ekonomichef och vår Strategic sales and partnership manager. Du kommer rapportera direkt till VD och vara med i ledningsgruppen. Du kommer få möjlighet till att forma och bygga upp avdelningen för sälj och customer success som förväntas växa de kommande åren.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, med erfarenhet av försäljning och ledarskap.

Vi ser att du har ett stort intresse av digitalisering, försäljning, ledarskap och förändringsarbete och tycker om att jobba i en scaleup-miljö. Vi ser det som en fördel att du har en bakgrund från eller erfarenhet av SaaS (Software as a service) eller mjukvaruförsäljning. Även att du har arbetat eller har erfarenhet av ex snabbväxande Fintech företag.

Vi lägger störst vikt vid din personlighet och söker dig som är prestigelös, självständig, handlingskraftig och positiv. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och se individer.

Du trivs i en dynamisk föränderlig miljö och motiveras av att få arbeta med att ta fram och upprätthålla strukturer och processer och även delta i det operativa arbetet. Vidare lägger vi stor vikt vid drivkraft, engagemang och förmågan att vara agil då Oxceed i dagsläget är i en stor tillväxtfas där nya strukturer och processer implementeras löpande, följs upp och utvärderas. Vi söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa och arbeta nära bolagets VD mot nya höjder.

Tillträde, omfattning och anställning

Tjänsten är på heltid med kontorstider måndag till fredag. Kontoret är beläget i Ulriksdal, Solna. Anställningsstart är omgående.

Hur söker du?

Skicka din ansökan till elif.schmidt@oxceed.se

Om oss

Oxceed är en molntjänst som gör det enkelt för företag att skapa finansiella beslutsunderlag.

LÄS MER HÄR

Läs fler nyheter från Oxceed

Här finner du artiklar, nyheter, jobbannonser och kundcase med mer från Oxceed.

FLER NYHETER

Guide: 8 nyckeltal du bör ha koll på

Vi har sammanställt 8 nyckeltal som vi tycker att du som CFO eller ekonomichef bör ha koll på.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.