fbpx Skip to content

Högst upp på agendan hos svenska ekonomichefer – Vi vet svaren

Vilka topprioriteringar har landets ekonomichefer? Efter timmar av samtal med närmare 120 ekonomichefer runt om i Sverige vågar vi påstå att vi tagit tempen på svenskt näringsliv. I alla fall när det kommer till de mest brinnande punkterna på priolistan just nu.

I det här seminariet summerar Oxceeds Jonathan Bernelöv och Linnea Strandlund Söderling våra insikter av undersökningen och svaret på frågan: “Vad ligger högst på din priolista just nu?” 

 Undersökningen ringar in och djupdyker i det mest aktuella på svenska ekonomichefers agendor där de vanligaste svaren var relaterade till

🕒 Tid – eller snarare, bristen på den.

💰 Kostnadseffektivitet – något som håller alla vakna om nätterna.

📊 Datakvalitet – en nyckelfaktor som ingen kan bortse från.

 Men vad hade egentligen ekonomicheferna att säga? 

Fyll i formuläret för att ta del av vår inspelning och analys av undersökningen. 

Jonathan Bernelöv, CFO, Oxceed 

 – Vi ville lägga örat mot rälsen och få reda på vad som ligger högst upp på ekonomichefernas priolista. Vad man planerar för, tänker på, oroar sig för eller letar efter. 

 

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.