fbpx Skip to content

Smartare rapportering för hotell och restaurang

Låga marginaler och snabba växlingar i omvärlden  är vanliga utmaningar som pressar lönsamheten i en hotell- och restaurangverksamhet. Oxceed är verktyget för finansiell rapportering, budgetering och uppföljning som ger dig ovärderliga insikter om verksamhetens ekonomi.

4,1 / 5 i betyg på BusinessWith.se

Smartare rapportering för hotell och restaurang

Låga marginaler och snabba växlingar i omvärlden  är vanliga utmaningar som pressar lönsamheten i en hotell- och restaurangverksamhet. Oxceed är verktyget för finansiell rapportering, budgetering och uppföljning som ger dig ovärderliga insikter om verksamhetens ekonomi.

Några kunder inom hotell- och restaurang som använder Oxceed.

brodernas
eatery
urban-deli
brasseriegruppen
victory-hotel
room-republic
lord-nelson
mister-french
granso-slott
brisket-friends
hotel-diplomat
nordrest

Skräddarsy rapporter och nyckeltal efter verksamhetens behov

Bruttomarginal per produktkategori, råvarukostnad i procent mot omsättning eller snittintäkt per kund? Med Oxceed skräddarsyr du dina rapporter och nyckeltal precis som du vill ha dem.  

likviditetsbudget

Få full kontroll över likviditet och kostnader

I en bransch med låga marginaler är det avgörande att ha kontroll över era kostnader, kassaflödet och likviditeten. I Oxceed får du en mängd värdefulla funktioner och verktyg för en lönsammare verksamhet. 

Fatta välgrundade beslut med realtidsdata​

Bemöt skiftande säsongsvariationer och påverkan från en oförutsägbar omvärld genom att alltid ha tillgång till aktuella siffror. Gör realistiska bedömningar och fatta bättre beslut.

Hantera komplexa verksamhetsstrukturer

Med flera bolag av samma karaktär behöver du en effektiv koncernrapportering och kunna jämföra bolagens lönsamhet med varandra. Om koncernen driver olika typer verksamheter behöver du istället anpassa rapporteringen efter respektive företag. Oxceed löser både och.

Kundcase inom hotell- och restaurang

Oxceed ökar hotellens lönsamhet – ”Innehåller allt som vi länge sökte efter”

Under det senaste decenniet har Åkerlind & Co både drivit ett flertal hotellanläggningar och hjälpt andra hotell att bli mer

Bättre ekonomisk överblick för Gränsö Slott – ”Vi kan ta snabbare beslut nu”

Varje månad lockas hundratals besökare till anrika Gränsö Slott i Västervik för att njuta av hotellet, äta god mat i

Gullmarsstrand sparar tid och får bättre rapporter

En tidsbesparing på många timmar varje månad och bättre inblick för företagets VD. Det är två av de fördelar som

Ett verktyg i toppklass

Oxceeds användare ger toppbetyg på nordens största digitala marknadsplats för B2B-verktyg.

4,1 / 5 i betyg på BusinessWith.se

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Sofie Wirandi, Section manager

Oxceed är ett intuitivt program som gjorde att vi kom igång snabbt. Nu kan alla som har ansvar för kostnadsställen ha överblick utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Redovisningsekonom

Jag gillar att jag kan ta ut snygga rapportpaket direkt från Oxceed. Det är enkelt att bygga rapporter som man sedan kan använda för analys av resultatet både på företagsnivå men även på affärsområden eller

Marcus Åkerlind, Partner

Oxceed är precis så intuitivt och enkelt som ett rapporteringsverktyg bör vara, samtidigt som det är väldigt prisvärt.

Magnus Gustafsson, CFO

Istället för att strukturera rapporterna efter traditionella kostnadsslag tillåter Oxceed oss att skapa egna nyckeltal för att få en mer exakt bild av den operativa verksamheten.

Marcus Åkerlind, Partner

Oxceed ger en tydlig överblick över hur det verkligen går för verksamheten och skapar förutsättningar för att öka lönsamheten.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.