fbpx Skip to content

Integration med Business Central möter efterfrågan från större företag och koncerner

I dagarna lanserade Oxceed nya integrationer, en av dessa mot Microsoft Business Central. Detta öppnar upp nya möjligheter för större företag och koncerner som använder affärssystemet att dra nytta av Oxceeds rapporterings- och budgeteringslösningar. Tack vare den nya integrationen är det bara några få steg som krävs för att börja – utan behov av dyra implementationsprojekt.

– Business Central är ett kraftfullt och populärt ERP-system. På senare tid har det också skett stor utveckling inom AI-området inom hela Microsofts produktsvit. Genom att ha färdiga integrationer mot de bästa systemen på marknaden kan vi göra det enkelt för fler att få tillgång till smartare finansiell rapportering och uppföljning, säger Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Oxceed har under en längre tid sett en stigande efterfrågan från medelstora och större företag som använder Microsoft Business Central och därför prioriterat integrationen.

– Vi breddar vårt utbud av integrationer för att kunna tillgodose behovet hos fler företag inom områdena rapportering, budgetering och analys. Vi har observerat en växande efterfrågan från företag som använder Business Central. Ett betydande antal av dessa kunder är större koncernbolag som uttrycker ett behov av våra sofistikerade lösningar för rapportering och budgetering, säger Carl Frostgård.

Boka en demo och upptäck Oxceed från insidan

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

Integrationen har också efterfrågats av redovisningsbyråer som är ansluta till Oxceed och velat erbjuda Oxceeds lösningar till kunder som använder Microsoft Business Central. Integrationen möjliggör regelbundna, korrekta och överskådliga rapporter utan att behöva vara beroende av till exempel Excel eller Power BI.

– Genom att vi bygger färdiga integrationer så kan kunderna nyttja de kraftfulla nya funktionerna – inte minst kopplat till AI – som finns i Business Central och dessutom använda Oxceed för smartare rapportering. Den nya integrationen gör det enkelt att med några knapptryck få systemen att prata med varandra, förklarar Carl Frostgård.

För Oxceed innebär den nya integrationen också ett steg mot nya möjligheter för tillväxt och att kunna erbjuda sina lösningar på nya marknader utanför Sverige.

Vill du veta mer?

Elif Schmidt, CEO och Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Integrerar generativ AI för smartare finansiell rapportering

Med målsättningen att hjälpa våra kunder att spara tid och minska risken för integrerar nu vi för första gången generativ AI i vår lösning.

LÄS MER HÄR

Smartare rapportering och uppföljning

Oxceed hjälper dig att spara tid, minskar risken för fel och ger dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Carl Frostgård, CPO och Elif Schmidt, VD om de nya integrationerna mot Microsoft Business Central och Pyramid.

Nya integrationer mot Microsoft Business Central och Pyramid

Med målsättningen att hjälpa våra kunder att spara tid och minska risken för integrerar nu vi för första gången generativ AI i vår lösning.

LÄS MER HÄR

Varför Oxceed? Lyssna på våra kunder

Antalet anledningar till att skaffa Oxceed är i princip lika många som vi har kunder.

LÄS MER HÄR

Läs fler kundcase från Oxceed

Läs fler artiklar om hur våra kunder använder Oxceed till sin rapportering, budgetering och finansiella uppföljning.

LÄS FLER KUNDCASE

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.