fbpx

Integrationer

Oxceed är enkelt att koppla ihop med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen.

Fortnox

Molnbaserad plattform för ekonomiadministration som används av över 300 000 företagare och redovisningsbyråer i Sverige. Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Fortnox som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Visma

Oxceed är sömlöst integrerat med Visma Administration och eEkonomi. Integrationen håller Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Björn Lundén

Oxceed är sömlöst integrerat med BL Bokföring. Integrationen håller Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Hogia

Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Hogias samtliga ekonomisystem – Hogia Star, Hogia Open Business, Hogia Smart samt Hogia Ekonomi – vilket gör det enkelt att koppla ihop systemen.

24SevenOffice

24SevenOffice erbjuder ett molnbaserat affärssystem till företag samt redovisningssystem till byråer. Oxceed har en färdig integration mot 24SevenOffice som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Använder ni ett annat bokföringssystem? Ni kan då exportera en SIE-fil och importera den i Oxceed. Det är också möjligt att utveckla en egen integration mot vårt API. Kontakta oss för att veta mer.

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo med en av våra säljare.