fbpx Skip to content

Integrationer

Oxceed är enkelt att koppla ihop med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen.

Fortnox

Används av över 300 000 företagare och redovisningsbyråer i Sverige. Oxceed har en integration mot Fortnox som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer här

Visma

Oxceed är sömlöst integrerat med Visma Administration och eEkonomi vilket gör att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer här

Björn Lundén

Oxceed är sömlöst integrerat med BL Bokföring så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer här

Hogia

Oxceed har en integration mot Hogias samtliga ekonomisystem: Hogia Star, Hogia Open Business, Hogia Smart samt Hogia Ekonomi.

Läs mer här

24SevenOffice

Ett molnbaserat affärssystem till företag samt redovisnings-system till byråer. Oxceed har en integration mot 24SevenOffice som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer här

Använder ni ett annat bokföringssystem? Ni kan då exportera en SIE-fil och importera den i Oxceed. Det är också möjligt att utveckla en egen integration mot vårt API. Kontakta oss för att veta mer.

Prova Oxceed kostnadsfritt

Oxceed ger dig framtidens ekonomiverktyg, redan idag. Starta en testprenumeration och kom igång på några minuter eller boka en demo så hjälper vi dig.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.