Spara tid och pengar tack vare smidigare rapportering för er koncern

Enkel och kostnadseffektiv rapportering och konsolidering

Med Oxceed kan ni som koncern spara tid och pengar genom att sammanställa och hantera olika företags siffror i samma gränssnitt, oavett om de använder samma eller olika ekonomisystem.

NYCKELFUNKTIONER

Koncernrapportering med eliminering

Dra nytta av smidig konsolidering och koncernrapportering, och gör det enkelt att sammanställa och eliminera hela eller delar av en koncern.

Budget & prognos

Hantera ett obegränsat antal budgetversioner, för hela företaget eller per kostnadsställe, helårs- eller månatliga budgetar och prognoser, olika vyer för periodisering, automatiskt brutna, förlängda och förkortade räkenskapsår m.m.

Anpassa vyn

Designa egna startsidor och styr direkt i gränssnittet vilka konton som ska vara med i budgeten, vilka nyckeltal och grafer som visas på användarnas startsidor, samt hur resultatrapporter och lednings/styrelsepaket ser ut.

Översiktssidor och nycketal

Få snabb översikt över företagets ekonomi i tilltalande och lättförståeliga diagram, från resultat till personal-, projekt-, och säljinformation. Översikterna kan även redigeras för att återspegla verksamheten, med hjälp av översiktsdesignern.

Prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar!

Starta en testprenumeration idag, helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Klicka här för detaljerad prislista för koncerner.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Så här säger våra kunder

Oxceed är ett mycket intuitivt program som gjorde att man snabbt var igång med budgeteringen och arbetsbördan för uppföljning kommer minska väldigt mycket. Att det är så enkelt gör också att vi på ett mycket bra sätt kan få alla som är ansvariga att ha kontroll på sin budget och utfall på sitt kostnadsställe utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Sofie Wirandi

Processus AB

Vi har valt Oxceed för den smidiga funktionen med synkronisering från redovisningsprogrammet Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Helena Andreasson

Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

VÅRA PARTNERS

Senaste nytt

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed har rivstartat det nya året med utökade funktioner och en förbättrad användarupplevelse. Nu lanserar vi dessutom vår nya hemsida. Utökade funktioner för byrå och koncern För dig som jobbar med koncernrapportering i Oxceed finns nu ökade...

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Ses vi på Vismas integrationsmässa?

Oxceed kommer att vara med på Vismas integrationsmässa som hålls på Nalen i Stockholm den 5e november. Vi kommer att ha en monter under dagen och även hålla en föreläsning kl 11:45. Så är ni intresserade av att veta mer om Oxceed är ni hjärtligt välkomna att titta...

Uppdateringar för Oktober 2019

Uppdateringar för Oktober 2019

Septembers uppdatering är knappt släppt och ändå är det dags för nästa version av Oxceed! Som vi nämnde förra veckan så skulle det inte dröja länge innan nästa nyhet. Denna uppdatering har ett ganska tydligt fokus: användare ska ha tillgång till mer information direkt...