fbpx Skip to content

Effektivare rapportering för er koncern

Oxceed förenklar er koncernrapportering. Skapa konsoliderade rapporter med elimineringar och hantera koncernens alla företag i ett och samma verktyg, oavsett vilka ekonomisystem de använder.

Play Video

Koncernrapporter och översikt

Skapa skräddarsydda koncernrapporter efter era önskemål eller anpassa våra standardrapporter. Visualisera koncernens nyckeltal med hjälp av översiktssidor.

Konsolidera och eliminera

Konsolidera era koncernrapporter och eliminera hela eller delar av företag genom att ange specifika konton och kontointervaller.

Jämför bolag med varandra

Standardisera koncernens rapporter och nyckeltal och jämför koncernbolagen med varandra, oavsett vilka bokföringssystem de använder.

Periodrapportera snabbt och enkelt

Skapa snyggt komponerade periodrapporter anpassade efter mottagare. Kombinera visuella grafer och diagram med kommentarsfält och rapporter. Standardisera rapporteringen och spara tid varje månad.

Likviditetsbudget

Periodisera moms, arbetsgivaravgifter och skatter, intäkter och utgifter samt lån, investeringar, aktieägartillskott. Allt presenteras i lättförståeliga grafer för att se hur budgeten påverkar likviditeten.

Likviditetsbudget

Enkel integration med era system

Hantera rapporteringen för samtliga företag i koncernen i ett och samma gränssnitt. Oxceed är enkelt att koppla mot alla de vanligaste bokföringssystemen och det går också att importera SIE-filer.

Hantera olika valutor

Koncerner med bolag som redovisar i olika valutor kan enkelt ställa in växelkurser, månad för månad, som automatiskt sammanställs i en och samma valuta i koncernens konsoliderade rapporter.

Så får SIA Glass trovärdigare beslutsunderlag med Oxceed

Play Video

“Med Oxceed kan vi designa våra egna rapporter precis som vi vill för de olika dotterbolagen, som skiljer sig mycket åt i sina verksamheter. Vi får en överblick och kan hantera våra dotterbolag i ett och samma system“, säger Jeanette Karaus, ekonomichef på SIA Glass.

Jeanette Karaus, ekonomichef SIA Glass

Så här säger våra kunder

Oxceed används av över 10 000 företag i Sverige. Så här säger några av dem.

Oxceed är ett intuitivt program som gjorde att vi kom igång snabbt. Nu kan alla som har ansvar för kostnadsställen ha överblick utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Sofie Wirandi

Processus AB

Vi valde Oxceed för den smidiga synkroniseringen med Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Helena Andreasson

Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Caroline Sturesson

Ekonomichef, Dreamwork

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

5 steg för effektivare koncernrapportering

En guide för dig som vill driva en lönsammare koncernverksamhet.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.