fbpx Skip to content

Koncernrapportering

Spara tid och minska risken för fel i er koncernrapportering. Skapa konsoliderade rapporter med elimineringar och hantera alla företag i ett och samma verktyg, även om de har olika bokföringssystem och valutor.

Koncernrapportering med Oxceed på 3 minuter? Klicka på videon!

Play Video

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Christian Rydkvist, Vice VD

Med Oxceed kan vi knyta samman våra olika ekonomisystem i ett gemensamt rapportsystem. Möjligheten att styra Oxceed efter kunden behov och nivå är också en stor styrka.

Sanna Ekström, VD

Nu kan vi hämta ut rapporter själva inför styrelsemöten och slipper vara beroende av att någon annan har färdigställt sin rapport.

Caroline Sturesson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Caroline Hassel, Redovisningschef

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Oavsett om kunderna vill ha en periodrapport för ett visst projekt, dyka ner i specifika nyckeltal eller ha en likviditetsprognos kan vi med Oxceed ta fram precis det som efterfrågas.

Skräddarsydda koncernrapporter

Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Skräddarsy koncernrapporter efter era önskemål eller använd våra standardrapporter. 

Konsolidera och eliminera

Konsolidera era koncernrapporter och eliminera hela eller delar av företag genom att ange specifika konton och kontointervaller.

Jämför bolag med varandra

Standardisera koncernens rapporter och nyckeltal och jämför koncernbolagen med varandra, oavsett vilka bokföringssystem de använder.

Hantera olika valutor

Koncerner med bolag som redovisar i olika valutor kan enkelt ställa in växelkurser, månad för månad, som automatiskt sammanställs i en och samma valuta i koncernens konsoliderade rapporter.

Enkel integration med era system

Hantera rapporteringen för samtliga företag i koncernen i ett och samma gränssnitt. Oxceed är enkelt att koppla mot alla de vanligaste bokföringssystemen och det går också att importera SIE-filer.

Så får SIA Glass trovärdigare beslutsunderlag med Oxceed

Play Video

“Med Oxceed kan vi designa våra egna rapporter precis som vi vill för de olika dotterbolagen, som skiljer sig mycket åt i sina verksamheter. Vi får en överblick och kan hantera våra dotterbolag i ett och samma system“, säger Jeanette Karaus, ekonomichef på SIA Glass.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

5 steg för effektivare koncernrapportering

En guide för dig som vill driva en lönsammare koncernverksamhet.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.