fbpx Skip to content

Likviditetsbudget i Oxceed är här – Anmäl dig för en demo

Likviditeten är en helt avgörande fråga för ett företags överlevnad och framgång. Men att göra en likviditetsbudget är svårt och det är tidsödande. Därför lanserar vi nu likviditetsbudget i Oxceed.

I Oxceed har vi sedan tidigare ett välutvecklat och kompetent verktyg för att göra resultatbudget. Nu utgår vi från resultatbudgeten och lyfter in den i en likviditetsbudget. 

– Du kan nu enkelt periodisera allt som påverkar likviditeten såsom moms, arbetsgivaravgifter och skatter, intäkter och utgifter samt lån, investeringar, aktieägartillskott mm. Allt presenteras i lättförståeliga grafer, så att du kan se hur budgeten påverkar likviditeten de kommande åren, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed.

Anmäl dig redan idag för att få en demonstration av likviditetsbudget i Oxceed.

Anmäl dig för en demo av likviditetsbudget i Oxceed

Anmäl dig för att bli först med att få en demonstration av likviditetsbudget i Oxceed.

ANMÄL DIG HÄR

Läs fler nyheter från Oxceed

Här finner du artiklar, nyheter, jobbannonser och kundcase med mer från Oxceed.

FLER NYHETER

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.