fbpx Skip to content

Nyckeltal

Använd nyckeltal för att få en löpande överblick av företagets finansiella situation. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg egna nyckeltal anpassade efter just er verksamhet.

Nyckeltal med Oxceed på 2 minuter? Klicka på videon!

Play Video

Följ upp och visualisera företagets nycketal i realtid

Använd nyckeltal för att få en löpande överblick av företagets finansiella situation. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg egna nyckeltal anpassade efter just er verksamhet.

Ett verktyg i toppklass

Oxceeds användare ger toppbetyg på nordens största digitala marknadsplats för B2B-verktyg.

4,1 / 5 i betyg på BusinessWith.se

Upptäck nyckeltal i Oxceed på 3 minuter

Tänk om det fanns ett bättre sätt att hantera företagets finansiella rapportering?
Play Video

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Helena Andreasson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för den smidiga synkroniseringen med Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Linn Herbertsson, VD

Jag gillar Oxceeds dashboard, att man får bra överblick och att det är snyggt och rent. Det var precis ett sådant verktyg jag letade efter.

Camilla Söderström, CFO

Att man kan utforma sina egna nyckeltal i Oxceed gör att det finns en stor utvecklingspotential. Vi jobbar exempelvis mycket med marginaler.

Sanna Ekström, VD

Oxceed är väldigt användarvänligt. Det är smidigt att lägga upp nyckeltal och budgetar. Vi kan även ge olika behörighet till olika personer i koncernen, säger Sanna Ekström.

Magnus Gustafsson, CFO

Istället för att strukturera rapporterna efter traditionella kostnadsslag tillåter Oxceed oss att skapa egna nyckeltal för att få en mer exakt bild av den operativa verksamheten.

Lars Åberg, Ekonomichef

Oxceed har gjort det mycket lättare att överblicka våra olika verksamhetsområden och skapat förutsättningar för att snabbt göra justeringar.

Frågor och svar om Nyckeltal

Här finner du svar på vanliga frågor om finansiella rapporter i Oxceed.
Med Oxceed kan du enkelt integrera nyckeltal var du vill i rapporter och översiktssidor för att få en kontinuerlig indikation på om företaget utvecklas i rätt riktning. Du kan välja bland ett hundratal standardnyckeltal eller skapa egna nyckeltal som är anpassade efter just er verksamhet.
I Oxceeds nyckeltalsbibliotek finns ett brett utbud av förinställda nyckeltal som du kan välja mellan och aktivera dina favoriter. Du får en ständigt uppdaterad överblick av utfallet för den aktuella perioden, motsvarande period föregående år samt en trendindikation i procent. Dessutom kan du skapa och bevaka egna nyckeltal genom att kombinera finansiella data med andra relevanta värden från er verksamhet.
O-index är en sammanvägning av åtta nyckeltal som ger en övergripande bild av företagets prestation idag och över tid. Det ger er möjlighet att jämföra er prestation med andra företag i samma bransch och identifiera möjliga förbättringsåtgärder för att öka företagets lönsamhet.
Oxceed ger dig en heltäckande lösning för att följa upp företagets nyckeltal. Genom att använda en kombination av nyckeltal som är anpassade efter just er verksamhet får ni en relevant och aktuell överblick av företagets finansiella situation, vilket hjälper er att fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet.
För att skapa verksamhetsspecifika nyckeltal med Oxceed kan du använda funktionen Egna nyckeltal. Med den kan du skapa egna nyckeltalsformler genom att kombinera finansiella värden med andra komponenter och värden från er verksamhet. Med denna funktion har du i princip obegränsade möjligheter att skapa nyckeltal som är skräddarsydda för just er verksamhet.

Vill du veta mer om nyckeltal i Oxceed?

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.