fbpx

Framtidens ekonomi, idag.

Oxceed erbjuder en molnbaserad tjänst som får våra kunder, och deras kunder, att växa genom att hjälpa dem att fatta bättre ekonomiska beslut.

Historia

Oxceed utvecklas av företaget med samma namn, grundat 2015 av Johan Thorberg, Carl Frostgård, Torulf Lundgren och Carina Bergman, alla med bakgrund inom IT och ekonomi, flera av dem som konsulter i större implementeringsprojekt.

Mission

Oxceeds mål är att utveckla och erbjuda tjänster som hjälper sina kunder och deras kunder att få och sprida en tydligare bild av sin ekonomiska nutid, men framförallt framtid. Dels för att kunna fatta bättre, mer informerade beslut och på så sätt växa sin affär, och dels för att få alla medarbetare med ombord för att skapa ett större medvetande och delaktighet i företagets mål och strategier.

Värderingar

Att vara framåtblickande är centralt för vårt erbjudande, och även för Oxceed som företag. Det är även enkelhet, tillgänglighet och trygghet. Vår tjänst bygger på utvecklingssäkrad Microsoft-teknik och är lätt att komma igång med, resurseffektiv och, eftersom den är molnbaserad och därmed enhetsoberoende, tillgänglig för alla. Närsomhelst och varsomhelst. Vi är ödmjuka inför det faktum att de bästa lösningarna på alla problem som vi hjälper våra kunder med kanske inte är uppfunna än, och arbetar hela tiden med att fortsätta utveckla både vår tjänst och vårt erbjudande, en utveckling som alla kunder dessutom får ta del av.