fbpx Skip to content

Oxceed breddar sitt erbjudande för redovisningsbyråer

Oxceed breddar sitt erbjudande för redovisningsbyråer
Med över 200 byråkunder har Oxceed etablerat sig som ett populärt verktyg för redovisningsbyråer med kompetenta funktioner inom rapportering, budgetering och finansiell rådgivning. Nu breddar vi vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel, som är en enklare och kostnadsfri version av Oxceed.

Oxceed har färdigutvecklade integrationer med alla de vanligaste bokföringssystemen i Sverige och används av redovisningsbyråer för att förse sina kunder med allt från periodrapportering till att erbjuda avancerad finansiell rådgivning.

En stor del av redovisningsbyråernas kundbas består dock av småföretagare som framför allt vill ha månadsrapporter och kanske hjälp med en enkel budget men inte vill betala för så mycket mer. Då är det viktigt att som byrå ha effektiva processer och rätt digitala verktyg för att frigöra resurser till de kunder som vill ha hjälp med mer ­­­– och som har högre betalningsvilja.

– Vi breddar vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel för att hjälpa dem att tillfredsställa sina många, lite mindre kunder. Med Oxceed för Byrå får redovisningsbyråer nu ett heltäckande verktyg för rapportering och rådgivning som tillgodoser byråns minst och mest krävande kunder, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed.

Ett heltäckande verktyg för den moderna redovisningsbyrån

Som redovisningsbyrå finns nu tre nivåer av Oxceed att tillgå för att kunna skräddarsy sitt erbjudande av tjänster och funktioner efter kundernas behov: Byrå Enkel, Byrå Plus och Avancerad.

Byrå Enkel är anpassat för byråns enklare kunder med behov för standardrapporter och enkel budget.

Byrå Plus är för kunder med ett utökat behov av anpassning och rådgivning med möjlighet att skapa skräddarsydda rapporter och välja tillägg såsom egna nyckeltal och likviditetsbudget.

Avancerad är för de kunder som har mer avancerade behov inom rapportering, budget och behörigheter. Denna nivå tillgängliggör Oxceeds hela utbud av funktioner inklusive koncernrapportering och detaljerad budget.

Läs mer om Oxceed för Byrå →

Bättre rapportering och rådgivning för nöjdare kunder

Redovisningsbyrån som vill växa står inför många utmaningar. Att leverera allt från rapportering till avancerad finansiell rådgivning och samtidigt balansera effektivitet, kundnöjdhet och lönsamhet är inte en enkel ekvation att få ihop.

– Med Oxceed för Byrå får den moderna redovisningsbyrån ett heltäckande verktyg så att man kan lägga sina resurser på de uppgifter som ger mer betalt. Genom att effektivisera sina processer för de enklare uppgifterna kan byrån lägga mer fokus på att erbjuda rådgivning som gör skillnad. Det kommer att märkas både i form av nöjdare kunder och ett bättre resultat på sista raden, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed.

Vill du veta mer?

Bättre rapportering och rådgivning för nöjdare kunder

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå erbjuda både enkel rapportering och avancerad rådgivning.

LÄS MER HÄR

Grant Thornton stärker sitt tjänsteutbud med Oxceed

Väljer Oxceed för att förse sina kunder med bättre finansiella rapporter och ett mer utvecklat stöd inom budget och prognos.

LÄS MER HÄR

Den skalbara byrån – Har ni rätt verktyg för att växa?

Föranmäl dig till seminariet för att få en inspelning skickad i efterhand.

LÄS MER HÄR

UCS One Economy ökar servicegraden med Oxceed

Att använda Oxceed innebär många mervärden för UCS One Economy och byråns kundföretag.

LÄS MER HÄR

Läs fler nyheter från Oxceed

Här finner du artiklar, nyheter, jobbannonser och kundcase med mer från Oxceed.

FLER NYHETER

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.