fbpx Skip to content

Oxceed förnyat på insidan och utsidan

Oxceed förnyat på insidan och utsidan - Nya funktioner och en ny hemsida

Oxceed har rivstartat det nya året med utökade funktioner och en förbättrad användarupplevelse. Nu lanserar vi dessutom vår nya hemsida.

Utökade funktioner för byrå och koncern

För dig som jobbar med koncernrapportering i Oxceed finns nu ökade möjligheter att skapa och anpassa dina egna rapporter. Detta tack vare att vi nu introducerat designer för Koncernresultatrapporter samt gjort det möjligt att visa konton i Elimineringsrapporter.  

För dig som använder Oxceed med byråkonto har vi lagt till tre sidor under Navigate som ger dig en god överblick av aktiviteten mellan er och era kunder: Notiser, Användare och Företag.  

Läs mer om de utökade funktionerna

Marknadsplatsen – Beställ och hantera tilläggsfunktioner

I samband med en större uppdatering av systemet i månadsskiftet introducerade vi Marknadsplatsen, vilket vi informerade om redan i förra nyhetsbrevet. Marknadsplatsen innebär att du som är Prenumerationsadmin kan beställa och hantera era tilläggsfunktioner utan att behöva kontakta vår support. Du finner Marknadsplatsen uppe till höger i Oxceeds huvudmeny i form av en kundvagn-symbol.  

Läs mer om Marknadsplatsen här

Ny hemsida ger en föraning om framtiden 

Parallellt med utvecklingen av Oxceed på insidan har vi även förnyat vårt utseende utåt genom att lansera vår nya hemsida. Det nya utseendet ger en föraning om hur vi kommer att marknadsföra Oxceed framöver. Följ oss på Facebook och LinkedIn för att hålla dig uppdaterad.


Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.