fbpx Skip to content

Oxceed har fått en ny look – Enklare, tydligare, smartare

I linje med vår målsättning att erbjuda ett verktyg som alltid ligger i framkant lanserar vi idag ett uppdaterat gränssnitt. En rad visuella förbättringar gör att du som användare kan arbeta effektivt och fatta välgrundade beslut. Men det du ser idag är bara toppen av isberget och ger en försmak av Oxceeds fortsatta utveckling.

Mycket har hänt inom tech under inledningen av 2023. Samtidigt som AI har gjort sitt intåg i mångas vardag på riktigt så höjs förväntningarna på prestanda, funktionalitet och användarvänlighet varje dag. På Oxceed arbetar vi varje dag med målet att utveckla ett modernt verktyg som hjälper företag att fatta bättre beslut och uppnå sin fulla potential. Det nya gränssnittet har inte bara en modernare look utan innebär också att Oxceed blivit enklare, tydligare och smartare. 

Här är några av de saker som har förbättrats i det nya gränssnittet:

Titta på videon och se in i framtiden

I den här videon får du en smygtitt på det nya gränssnittet, den nya färgpaletten och vårt uppdaterade grafiska formspråk. Och den ger en föraning om vad du kommer att få se mer av framöver.  

Play Video

– På Oxceed är vi alltid engagerade i att förbättra användarupplevelsen för våra kunder. Nu tar vi ytterligare ett steg i denna uppgradering av vårt gränssnitt som kommer att göra det ännu enklare och mer intuitivt att använda vår tjänst. Vi är övertygade om att denna förbättring kommer att göra en verklig skillnad för våra kunder och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ service till vår växande användarbas, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed.

Upplev Oxceed från insidan

Boka en demo för att få en anpassad visning av verktyget baserat på dina behov. Eller starta en testprenumeration helt gratis och utan förbindelser om du vill prova och upptäcka verktyget på egen hand. Det tar bara några minuter innan du är igång och kan se ditt företags egna siffror i realtid.

Vill du veta mer?

Skapa skräddarsydda rapporter

Skräddarsy rapporter och visualisera nyckeltal med några klick. Designa rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Bevaka era nyckeltal

Få en löpande överblick av företagets nyckeltal. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg dina egna.

LÄS MER HÄR

Effektivare budgetprocess och uppföljning

Förenkla företagets budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen.

LÄS MER HÄR

Läs fler artiklar från Oxceed

Upptäck våra artiklar om hur våra kunder använder Oxceed till sin rapportering, budgetering och finansiella uppföljning.

LÄS FLER KUNDCASE

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.