fbpx Skip to content

Oxceed lanserar automatiserad rapportering med SEB

seb flagga oxceed logotyp

Nu lanserar Oxceed samarbetet med SEB för att hjälpa ännu fler företag att automatisera sin finansiella rapportering och få bättre översikt och kontroll över sin ekonomi.

Läs mer om vad samarbetet innebär för dig som är företagskund hos SEB här ?

– Det fördjupade samarbetet med SEB är ett av det mest strategiskt viktiga områdena för oss just nu. Jag är glad att vi nu har kommit fram till lanseringen av vår tjänst som kan ge SEB:s företagskunder snabbare beslutsunderlag för sin fortsatta affär, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed.

Den tjänst som nu lanseras innebär att SEB:s företagskunder enkelt kan ansluta sig till Oxceed med bara några klick från internetbanken och till ett förmånligare pris. Oxceed gör att det är betydligt enklare och mindre resurskrävande för företagen att ta fram ekonomiska beslutsunderlag, som exempelvis resultatrapporter och budgetar.

– Det är väldigt roligt att vi nu är klara för att erbjuda den här tjänsten tillsammans med Oxceed som vi hoppas ska generera ett mycket stort värde för både våra kunder såväl som för våra företagsrådgivare, säger Sharona Gessler, chef för Business Development, Corporate Market på SEB.

Samarbetet innebär också att Oxceed blir ett värdefullt verktyg för SEB:s företagsrådgivare genom att kunden enkelt kan dela ett urval av företagets finansiella siffror. Att sammanställa rapporter manuellt, till exempel inför en kreditansökan eller en årsavstämning, är annars ett tidskrävande arbete både för företagsrådgivaren och kunden och som nu alltså kan göras med bara några klick.

– Vi har sett vilken bra relation företagsrådgivarna har med sina kunder och hur viktigt deras engagemang är när kunden ska presentera något för beslut. Därför känns det positivt att kunna bidra till att företagsrådgivarna får en snabbare och fördjupad insikt och på så sätt kan ge än bättre råd och fatta bättre beslut, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed.

För SEB är partnerskapet med Oxceed det tredje av sitt slag där SEB ingår i strategiska samarbeten för att stärka konkurrenskraften på företagsmarknaden. Tidigare har banken etablerat samarbeten och partnerskap med techbolagen Capcito och PE Accounting. Den tjänst som SEB och Oxceed utvecklat tillsammans syftar till att stärka bankens erbjudande gentemot de företag som använder Oxceeds tjänst.

– Det här är för oss en strategiskt viktig tjänst för att stärka vår position ytterligare på företagsmarknaden. En tjänst som kan frigöra tid för kunderna så att de kan ägna sig åt att utveckla sin affär istället för att använda onödig tid till administrativa arbetsuppgifter, säger Sharona Gessler, ansvarig för ERP-strategin och tillika chef för Business Development, Corporate Market.

Läs mer om samarbetet och tjänsten

Oxceed för dig som är företagskund hos SEB, oxceed.se/seb

Automatisera din finansiella rapportering med Oxceed, seb.se/oxceed

Oxceed inleder strategiskt samarbete med SEB, oxceed.se/2020/08/24/oxceed-inleder-strategiskt-samarbete-med-seb/

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.