fbpx Skip to content

Partnerskap med Lundatech möjliggör nya integrationer – Pyramid först ut

Elif Schmidt, VD på Oxceed och Staffan Hedbrandh, VD på Lundatech om det nya partnerskapet.
Oxceed har ingått ett strategiskt samarbete med Lundatech. Samarbetet innebär att Oxceed kommer att använda Lundatechs integrationsplattform, Business Cloud, för att effektivisera sin databehandling och integrationsprocesser. Detta kommer att möjliggöra lansering av nya integrationer med fler affärssystem i en snabbare takt.

– Genom samarbetet med Lundatech kan vi nu implementera nya integrationer med ERP-system snabbare, både för våra kunder och partners i Sverige och internationellt. Detta blir en central del av vår fortsatta tillväxtstrategi, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed.

En viktig del av Oxceeds affärsmodell är att det ska vara enkelt och snabbt att komma i gång oavsett vilket bokföringssystem man använder. Integrationerna gör det möjligt för företagets bokföringsdata att delas i realtid till Oxceed.

Den första integrationen som lanseras inom ramen för samarbetet med Lundatech är mot affärssystemet Pyramid Business Studio.

– Pyramid har lyckats bygga en framgångsrik produkt med många trogna användare, inte minst medelstora bolag inom tillverknings- och lagerindustrin. Nu kan dessa användare också enkelt och smidigt få tillgång till smartare finansiell rapportering och uppföljning, säger Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Boka en demo och upptäck Oxceed från insidan

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

Integrationen har också efterfrågats av redovisningsbyråer som är ansluta till Oxceed och velat erbjuda Oxceeds lösningar till kunder som använder Microsoft Business Central. Integrationen möjliggör regelbundna, korrekta och överskådliga rapporter utan att behöva vara beroende av till exempel Excel eller Power BI.

– Genom att vi bygger färdiga integrationer så kan kunderna nyttja de kraftfulla nya funktionerna – inte minst kopplat till AI – som finns i Business Central och dessutom använda Oxceed för smartare rapportering. Den nya integrationen gör det enkelt att med några knapptryck få systemen att prata med varandra, förklarar Carl Frostgård.

För Oxceed innebär den nya integrationen också ett steg mot nya möjligheter för tillväxt och att kunna erbjuda sina lösningar på nya marknader utanför Sverige.

Vill du veta mer?

Carl Frostgård, CPO och Elif Schmidt, VD om de nya integrationerna mot Microsoft Business Central och Pyramid.

Nya integrationer mot Microsoft Business Central och Pyramid

Med målsättningen att hjälpa våra kunder att spara tid och minska risken för integrerar nu vi för första gången generativ AI i vår lösning.

LÄS MER HÄR

Smartare rapportering och uppföljning

Oxceed hjälper dig att spara tid, minskar risken för fel och ger dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Elif Schmidt, CEO och Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Integrerar generativ AI för smartare finansiell rapportering

Med målsättningen att hjälpa våra kunder att spara tid och minska risken för integrerar nu vi för första gången generativ AI i vår lösning.

LÄS MER HÄR

Varför Oxceed? Lyssna på våra kunder

Antalet anledningar till att skaffa Oxceed är i princip lika många som vi har kunder.

LÄS MER HÄR

Läs fler kundcase från Oxceed

Läs fler artiklar om hur våra kunder använder Oxceed till sin rapportering, budgetering och finansiella uppföljning.

LÄS FLER KUNDCASE

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.