fbpx

Partnerskap

Nedan finner du Oxceeds aktuella partnerskap och integrationer.

SEB

Som företagskund hos SEB kan du ta del av allt som Oxceed har att erbjuda till ett förmånligare pris. Läs mer om erbjudandet nedan och anslut ditt företag enkelt från internetbanken.

Läs mer →

Hogia

Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Hogias samtliga ekonomisystem – Hogia Star, Hogia Open Business, Hogia Smart samt Hogia Ekonomi – vilket gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer →

Fortnox

Molnbaserad plattform för ekonomiadministration som används av över 300 000 företagare och redovisningsbyråer i Sverige. Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Fortnox som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer →

Visma

Oxceed är sömlöst integrerat med Visma Administration och eEkonomi. Integrationen håller Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer →

Björn Lundén

Oxceed är sömlöst integrerat med BL Bokföring. Integrationen håller Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer →

24SevenOffice

24SevenOffice erbjuder ett molnbaserat affärssystem till företag samt redovisningssystem till byråer. Oxceed har en färdig integration mot 24SevenOffice som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer →