fbpx Skip to content

Partnerskap

Nedan finner du Oxceeds aktuella partnerskap och integrationer.

SEB

Som företagskund hos SEB kan du ta del av allt som Oxceed har att erbjuda till ett förmånligare pris. Anslut ditt företag enkelt från internetbanken.

Läs mer här

Hogia

Oxceed har en färdigutvecklad integration mot Hogias samtliga ekonomisystem: Hogia Star, Hogia Open Business, Hogia Smart samt Hogia Ekonomi.

Läs mer här

Fortnox

Används av över 300 000 företagare och redovisningsbyråer i Sverige. Oxceed har en integration mot Fortnox som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer här

Visma

Oxceed är sömlöst integrerat med Visma Administration och eEkonomi så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer här

Björn Lundén

Oxceed är sömlöst integrerat med BL Bokföring så att du enkelt kan bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Läs mer här

24SevenOffice

Ett molnbaserat affärssystem till företag samt redovisningssystem till byråer. Oxceed har en integration mot 24SevenOffice som gör det enkelt att koppla ihop systemen.

Läs mer här

Nyhet! Likviditetsbudget i Oxceed är här

Likviditeten är en helt avgörande fråga för ett företags överlevnad och framgång. Därför lanserar vi nu likviditetsbudget i Oxceed. 

Låt oss visa hur kan upprätta en likviditetsbudget i Oxceed på bara ett par minuter. Vi går igenom de moment som räknas ut automatiskt och vilka tillägg du kan göra manuellt.