fbpx Skip to content

Vad kostar Oxceed för koncern?

Oxceed har en flexibel prissättning för att på bästa sätt kunna anpassas efter dina specifika behov. Oxceed för koncern kan anpassas med antal användare, företag och tillval. Räkna ut ditt pris eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Från 1 000 kr

exkl. moms per månad

Så här säger våra kunder

Oxceed används av över 10 000 företag och 200 redovisningsbyråer i Sverige. Så här säger några av dem.

Oxceed är ett intuitivt program som gjorde att vi kom igång snabbt. Nu kan alla som har ansvar för kostnadsställen ha överblick utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Sofie Wirandi

Processus AB

Vi valde Oxceed för den smidiga synkroniseringen med Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Helena Andreasson

Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Caroline Sturesson

Ekonomichef, Dreamwork

Gör en kostnadsberäkning

Räkna ut ditt pris på egen hand genom att svara på tre enkla frågor. 

Kontakta oss

Har du frågor om våra paket, tilläggsfunktioner eller priser? Boka en demo eller kontakta oss på telefon eller email så hjälper vi dig! 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.