fbpx Skip to content

Projektbudget

Att effektivt kunna budgetera på projektnivå och följa upp utfall mot budget är helt avgörande för att kunna driva lönsamma projekt. Oxceed erbjuder en unik helhetslösning för budgetering, rapportering och uppföljning av projekt.
Play Video

Budgetera och driv lönsammare projekt

Budgetera på projektnivå och följ upp utfall mot budget med Oxceeds helhetslösning för budgetering, rapportering och uppföljning av projekt.

Budgetverktyg i toppklass

Oxceeds användare ger toppbetyg på nordens största digitala marknadsplats för B2B-verktyg.

4,1 / 5 i betyg på BusinessWith.se

Se vårt webinar om Projektbudget i Oxceed

Tänk om det fanns ett bättre sätt att hantera företagets finansiella rapportering?
Play Video

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Ekonomiansvarig

Oxceed erbjuder ett bra sätt för oss att smidigt kunna anpassa våra rapporter för vår rapportering. Möjligheterna att skapa budget från tidigare års utfall är också väldigt uppskattat.

Sanna Ekström, VD

Oxceed är väldigt användarvänligt. Det är smidigt att lägga upp nyckeltal och budgetar. Vi kan även ge olika behörighet till olika personer i koncernen, säger Sanna Ekström.

Maisa Ek, Operativt ansvarig

Jag kan justera mina prognoser på ett enkelt sätt allt eftersom året fortlöper. Det sparar mycket tid för det är inte lätt att budgetera en verksamhet som vår.

Sanna Ekström, VD

Budgetarbetet förenklas när allt sköts digitalt. Vi kan skapa olika typer av budgetar och arbeta med prognoser på ett helt annat sätt än tidigare.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Redovisningsekonom

Jag tycker att prognosverktyget är bra och enkelt att använda. Det finns fler funktioner som vi ännu inte har hunnit undersöka och använda, men jag ser framemot att göra det.

Vill du veta mer om Projektbudget?

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

Fyll i dina uppgifter i formuläret. I nästa steg kommer du att få välja ett datum och en tid som passar dig. En demo tar cirka 25-30 minuter.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.