fbpx Skip to content

Smartare rapportering är inom räckhåll

Prova Oxceed helt kostnadsfritt och utan förbindelser. Inget betalkort behövs och du kommer igång inom några minuter. 

Fyll i dina uppgifter för att prova Oxceed gratis i 10 dagar. Du kommer att få ett email med en länk till ditt konto. Du behöver inget betalkort och du aktiverar själv prenumerationen för att bli kund.

För att knappen ska aktiveras behöver samtliga fält vara ifyllda. Uppgifterna går att uppdatera när som helst i efterhand. Genom att starta en testprenumeration accepterar du villkoren i vår integritetspolicy.

Ett verktyg i toppklass

Oxceeds användare ger toppbetyg på nordens största digitala marknadsplats för B2B-verktyg.

4,1 / 5 i betyg på BusinessWith.se

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Sanna Ekström, VD

Budgetarbetet förenklas när allt sköts digitalt. Vi kan skapa olika typer av budgetar och arbeta med prognoser på ett helt annat sätt än tidigare.

Sanna Ekström, VD

Nu kan vi hämta ut rapporter själva inför styrelsemöten och slipper vara beroende av att någon annan har färdigställt sin rapport.

Caroline Sturesson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Maisa Ek, Operativt ansvarig

Jag kan justera mina prognoser på ett enkelt sätt allt eftersom året fortlöper. Det sparar mycket tid för det är inte lätt att budgetera en verksamhet som vår.

Eva Lorensson, Ekonomichef

Det bästa är tidsbesparingen och tryggheten i att allt stämmer. Och att få ut snygga, tydliga rapporter precis som jag, VD och styrelsen vill ha dem.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.