fbpx Skip to content

Smartare koncernrapportering är inom räckhåll

Prova Oxceed helt kostnadsfritt och utan förbindelser. Inget betalkort behövs och du kommer igång inom några minuter. 

Fyll i dina uppgifter för att prova Oxceed gratis i 10 dagar. Du kommer att få ett email med en länk till ditt konto. Du behöver inget betalkort och du aktiverar själv prenumerationen för att bli kund.

För att knappen ska aktiveras behöver samtliga fält vara ifyllda. Uppgifterna går att uppdatera när som helst i efterhand. Genom att starta en testprenumeration accepterar du villkoren i vår integritetspolicy.

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Lars Åberg, Ekonomichef

Med Oxceed kan jag ta fram rapporter med olika inriktning med några få knapptryck. Det är väldigt effektivt.

Caroline Sturesson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för att vi vill kunna bygga våra egna rapporter utifrån våra interna krav. Något som tagit mig timmar tidigare gör jag nu på 5 minuter.

Sanna Ekström, VD

Oxceed är väldigt användarvänligt. Det är smidigt att lägga upp nyckeltal och budgetar. Vi kan även ge olika behörighet till olika personer i koncernen, säger Sanna Ekström.

Ekonomichef

Oxceed är tydligt och användarvänligt på många sätt. Det har bra filtrerings- och rapportmöjligheter och framförallt att det är kopplat direkt till Fortnox, som vi använder för vårt löpande ekonomiarbete.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.