fbpx Skip to content

Finansiella rapporter

Ta fram resultatrapporter och balansrapporter samt rapporter för kassaflöde och projekt med några klick. Skapa skräddarsydda rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

Rapportering med Oxceed på 2 minuter? Klicka på videon!

Play Video

Caroline Hassel, Redovisningschef

Vi ville ge våra kunder en snabb överblick över företagets ekonomi och erbjuda en helhetslösning. När kunderna får informationen presenterad på ett enkelt sätt blir det lättare att ge rådgivning.

Eva Lorensson, Ekonomichef

Det bästa är tidsbesparingen och tryggheten i att allt stämmer. Och att få ut snygga, tydliga rapporter precis som jag, VD och styrelsen vill ha dem.

Lotta Nyrén, CFO

Vi kan få ut i princip vad vi vill från Oxceed och har allt samlat i ett system. Det ger oss en enorm frihet i rapporteringen.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Christian Rydkvist, Vice VD

Med Oxceed kan vi knyta samman våra olika ekonomisystem i ett gemensamt rapportsystem. Möjligheten att styra Oxceed efter kunden behov och nivå är också en stor styrka.

Sanna Ekström, VD

Nu kan vi hämta ut rapporter själva inför styrelsemöten och slipper vara beroende av att någon annan har färdigställt sin rapport.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.