fbpx Skip to content

Så stärker redovisningsbyrån kundrelationerna med hjälp av Oxceed 

Redovisningsbyrån Flow Consulting har sedan 2012 hjälpt små och medelstora bolag att få bättre kontroll över sin ekonomi. För att skapa närmare kundrelationer och samtidigt leverera tydligare och mer kundanpassade rapporter har de under flera år använt Oxceed. 

– Vi sparar väldigt mycket tid genom att använda Oxceed och kan nu enkelt leverera betydligt snyggare rapporter åt våra kunder. Det har lett till ökat kundvärde och starkare kundrelationer, säger Sara Åkesson, redovisningskonsult på Flow Consulting

Under våren 2023 bytte redovisningsbyrån Klostermark Accounting namn till Flow Consulting. Namnbytet är ett steg i byråns pågående tillväxtresa och ska ge en tydligare bild av vad företaget erbjuder – ett flow till verksamheters olika ekonomiska processer och rutiner. Genom att erbjuda ekonomisk rådgivning och hjälp med bokföring och rapportering hjälper Flow Consulting sina kunder att lättare fatta smarta affärsbeslut och effektivisera sina ekonomiska processer. Ett arbete som ofta ställer höga krav på redovisningskonsulterna med många mer eller mindre komplexa frågor att besvara och diskussioner som kontinuerligt ska följas upp. 

– Utmaningarna för oss har tidigare varit att på ett enkelt sätt kunna anpassa den ekonomiska informationen till mottagaren och också att få kunderna att prioritera och värdesätta rådgivning och konsultation högre, säger Sara Åkesson. 

Värdefull paketering av ekonomisk information

Som ett led i att minska långa och informationstunga mejlkonversationer, öka sin digitalisering och kunna leverera enklare och tydligare rapporter valde Flow Consulting för några år sedan att vända sig till Oxceed.

– Att jobba med Oxceeds verktyg underlättar verkligen både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig. Att man också kan kommunicera med kunden direkt i rapporten gör det enkelt att följa upp och spara information i samma system, säger Sara Åkesson. 

Stärker kundrelationerna

Flow Consultings mål är att skapa trygga och glada företagare, varför det är viktigt att rådgivningen och rapporterna som levereras är anpassade efter kundernas behov. Att redovisningskonsulterna kan använda Oxceeds verktyg för att skräddarsy rapporterna utefter vad kunderna efterfrågar och vem mottagaren är, ser Sara Åkesson som en av de främsta fördelarna. 

– Verktyget är väldigt mångsidigt och användarvänligt. Oavsett om kunderna vill ha en periodrapport för ett visst projekt, dyka ner i specifika nyckeltal eller ha en likviditetsprognos kan vi med hjälp av Oxceed ta fram precis det som efterfrågas och gynnar just den kundens verksamhet. På så vis kan vi i vår tur visa på ett starkt engagemang och intresse för våra kunders olika verksamheter, säger Sara Åkesson innan hon avslutar:

– Att ha löpande kontakt med kunden är otroligt viktigt för oss, där vårt mål är att arbeta så nära och engagerat med kunden som möjligt. Oxceed hjälper oss att lyckas med det och att bygga tillit och starkare band med våra kunder. 

Vill du veta mer?

Läs fler kundcase från Oxceed

Läs fler artiklar om hur våra kunder använder Oxceed till sin rapportering, budgetering och finansiella uppföljning.

LÄS FLER KUNDCASE

Skapa skräddarsydda rapporter

Skräddarsy rapporter och visualisera nyckeltal med några klick. Designa rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Bevaka era nyckeltal

Få en löpande överblick av företagets nyckeltal. Välj bland ett hundratal standardnyckeltal eller bygg dina egna.

LÄS MER HÄR

UCS One Economy ökar servicegraden med Oxceed

UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå med tjänster för både stora och små företag och använder Oxceed för att förse sina kunder med ekonomiska rapporter och beslutsunderlag.

LÄS MER HÄR

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.