Skip to content

Sales Executive till Oxceed

Om Oxceed

Oxceed är ett SaaS och fintech-bolag som erbjuder en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed grundades 2015, hade en tillväxt 2021 på 89% jämfört med föregående år och över 10 000 bolag använder Oxceed. SEB är idag största minoritetsägaren och Oxceed har partneravtal med SEB och Grant Thornton.

Rollen som Sales Executive

I rollen som Sales Executive kommer du att jobba aktivt med att driva och utveckla försäljningen mot ett flertal av våra kundsegment. Du kommer att ingå i ett säljteam och ha nära kontakt och samarbete med våra avdelningar för Customer Success, marknadsföring och produktutveckling.

Arbetsuppgifter

– Försäljningsansvar över hela säljcykeln: från prospektering till demonstration, förhandling och avslut.
– Bygga en hållbar orderstock med affärsmöjligheter.
– Etablera och utveckla långsiktiga relationer med kunder och strategiska partners.
– Arbeta mot uppsatta budget- och resultatmål.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med direkt och/eller indirekt försäljning med goda resultat. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning och tidigare kontakt mot ekonomiavdelningar samt gärna från molnbaserad tjänsteförsäljning.

Som person är du en teamplayer, du är engagerad, tävlingsinriktad och triggas av att arbeta mot utmanande mål. Du trivs i en dynamisk föränderlig miljö och motiveras av att få arbeta med att ta fram och upprätthålla strukturer och processer och även delta i det operativa arbetet.

För rätt person så finns alla möjligheter att utveckla och påverka tjänsten till att både innefatta personalansvar samt regions- och branschansvar.

Din bakgrund

– Du vet vad som krävs för att bygga relationer som leder till affärer.
– Du är van med att arbeta mot uppsatta budgetmål.
– Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av relevant mjukvaru- eller tjänsteförsäljning inom B2B med CFO eller motsvarande ekonomifunktioner som motpart.
– Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi.

Tillträde, omfattning och anställning

Tjänsten är på heltid med kontorstider måndag till fredag. Kontoret är beläget i Ulriksdal, Solna. Anställningsstart är omgående.

Hur söker du?

Skicka CV och personligt brev till jonathan.bernelov@oxceed.se. Rekryteringsprocess och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?

Om oss

Oxceed äerbjuder en molntjänst som gör det enkelt för företag att skapa finansiella beslutsunderlag.

LÄS MER HÄR

Läs fler nyheter från Oxceed

Här finner du artiklar, nyheter, jobbannonser och kundcase med mer från Oxceed.

FLER NYHETER

Guide: 8 nyckeltal du bör ha koll på

Vi har sammanställt 8 nyckeltal som vi tycker att du som CFO eller ekonomichef bör ha koll på.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.