fbpx

Oxceed för dig som är kund hos SEB

Fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet med Oxceed. Som företagskund hos SEB har du möjlighet att skaffa Oxceed till ett förmånligare pris.

ekonomisk översikt i realtid

Få framtidens ekonomiverktyg – till ett förmånligare pris

Som företagskund hos SEB kan du ta del av allt som Oxceed har att erbjuda till ett förmånligare pris. Som kund hos SEB får du 30 procents rabatt på ordinarie prislista. Testa Oxceed helt kostnadsfritt i 30 dagar och välj sedan om du vill fortsätta med tjänsten.

Molnbaserad plattform för finansiell rapportering och uppföljning.

Enkelt att integrera med Fortnox, Visma, Björn Lundén, Hogia med flera.

Färdiga mallar för rapportering, budgetering och prognos som även går att skräddarsy.

Delta på ett webinar med Oxceed

För företagskunder

Delta på ett webinar särskilt anpassat för dig som är företagskund hos SEB där vi besvarar frågorna:

  • Övergripande genomgång av Oxceed
  • Exempel på hur andra företag använder Oxceed
  • Hur kommer jag igång?

Webinaret är 30 min långt inklusive en frågestund i slutet.

För företagsrådgivare

Delta i en frågestund särskilt anpassat för dig som är företagsrådgivare på SEB där vi besvarar frågorna:

  • Vad är värdet för mig som företagsrådgivare?
  • Exempel på hur företag använder Oxceed
  • Hur hjälper jag min kund att komma igång?

Webinaret är 30 min långt inklusive en frågestund i slutet.

Kom igång i tre enkla steg 

1. Logga in på SEB Business Arena

Du hittar Oxceed under Partnertjänster i SEB Business Arena. Se en instruktionsfilm här →

2. Registrera ditt företag

Klicka på Anslut och registrera ert företag genom att fylla i formuläret.

3. Prova Oxceed i 30 dagar

När du har registrerat ditt konto får du prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar.

Så säger andra SEB-kunder om Oxceed

Läs om hur andra SEB-kunder använder Oxceed till sin finansiella rapportering.

Att skapa egna rapporter i Oxceed är väldigt intuitivt. För en CFO är det inga problem att komma igång och bygga själv. Det är flexibelt att kunna skapa sin egen rapportering utan att involvera BI-konsulter eller annan extern kompetens.

Läs artikeln här →

Daniel Ahlenblad

CFO på Wayke

Oxceed är lätt att använda och för den som vill finns det färdiga mallar för rapportering. För oss var det avgörande att det är enkelt att utforma sina egna rapporter. Standardrapportering är inget för mig, jag vill kunna titta på de bitar och de nyckeltal som är intressanta för oss.

Läs artikeln här →

Jennie Sterning

CFO på EQL Pharma

Frågor och svar

Här får du svar på några frågor om Oxceed och vad erbjudandet innebär för dig som är kund hos SEB. Du kan också kontakta din företagsrådgivare på SEB för att få hjälp att komma igång.

Vad tillför Oxceed om jag redan har ett bokföringssystem?

Oxceed är ett komplement till ditt bokföringssystem. Ett bokföringssystem kan ha begränsade möjligheter att skapa anpassade finansiella rapporter. Att istället klippa och klistra mellan olika system och kalkylark kräver mycket tid. Oxceed är ett kraftfullt verktyg som erbjuder hög flexibilitet så att du kan anpassa företagets rapporter efter er bransch, verksamhet eller andra särskilda behov när det kommer till rapporternas struktur och innehåll.

Vilka system kan Oxceed integreras med?

Oxceed har färdiga integrationslösningar med några av de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen. Dessa är Fortnox, Visma.NET, Visma Administration, Visma e-Ekonomi, Björn Lundén, Hogia och 24SevenOffice. Det finns även möjlighet att integrera Oxceed till andra system via vårt API.

Vad kostar Oxceed?

Som SEB-kund får du 30 procents rabatt på ordinarie prislista. 

Oxceed har en flexibel prissättning för att på bästa sätt kunna anpassas till ett företags specifika behov. Grundpriset för ett företag och en användare är 598 kr exkl. moms per månad. Det slutliga priset beror på antalet företag som ska hanteras i systemet, antalet användare samt val av eventuella tilläggsfunktioner.

Hur mycket kostar det att implementera Oxceed?

En stor fördel med Oxceed är att du kan komma igång på egen hand, utan att behöva anlita konsulter. När du startar en prenumeration får du hjälp med att koppla upp systemet mot företagets bokföringssystem och göra grundläggande inställningar. Vi rekommenderar även att de personer som ska använda sig av Oxceed går en av våra utbildningar för att ni ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med er ekonomiska rapportering och uppföljning.

Hur mycket kostar en utbildning?

När du startar en Oxceed-prenumeration erbjuder vi dig två Onboarding-paket:

”Kom igång direkt” innehåller en generell utbildning samt en individuell frågestund på totalt 2 timmar och kostar 1900 kr exkl. moms.

”Grundutbildning” innehåller en anpassad utbildning på totalt 4 timmar som vi anpassar efter era behov och kostar 5950 kr exkl. moms. Vid behov av en mer omfattande utbildning till er organisation så kan vi även skräddarsy ett utbildningspaket, fördelat på ett eller flera tillfällen.

Hur behandlas mitt företags data?

Oxceed läser sömlöst bokföringsinformation från det ekonomisystem ert företag använder. Informationen lagras i säkrade Microsoft Azure-datacenter inom Nordeuropa. Vid uppsagd prenumeration raderas samtlig information som Oxceed läst, i enlighet med Oxceeds allmänna villkor, i sin helhet då prenumerationen upphör.

Hur mycket kan jag skräddarsy en resultatrapport?

Oxceed gör det möjligt att strukturera en resultatrapport efter konto- och kostnadsställe för att till exempel anpassas till en bransch eller efter verksamhetsspecifika krav och önskemål samt bygga in nyckeltal i rapporterna. Du kan välja att jämföra utfall med budget, föregående år, rullande 12 och prognos.