fbpx Skip to content

Finansiell översikt för dig som är kund hos SEB

Som företagskund hos SEB kan du följa företagets finansiella utveckling i realtid med visuella grafer direkt i Business Arena. Anslut ditt företag enkelt på bara några minuter.

Integrerad översikt i Business Arena

Integrationen mellan Oxceed och SEB gör det enkelt att hålla koll på företagets ekonomi direkt i Business Arena. 

Bevaka företagets nyckeltal i realtid

När du har anslutit dig till tjänsten Finansiell översikt kan du följa ditt företags utveckling i realtid med hjälp av visuella grafer direkt i Business Arena. Välj bland 15 nyckeltal för att bevaka de som är mest relevanta för just er verksamhet.

ekonomisk översikt i realtid

Tillgång till djupare finansiell analys

När du ansluter ditt företag skapas samtidigt ett konto i Oxceed som ger dig tillgång till fler funktioner. Där kan du göra djupare analyser, ta fram en enkel budget och skapa olika rapporter. 

Skräddarsy efter dina behov

Oxceed erbjuder även mer avancerad finansiell rapportering och uppföljning. Lägg till funktioner för koncernrapportering, likviditetsbudget och avancerade rapporter för att skräddarsy verktyget efter dina behov. Som SEB-kund har du 30% rabatt på alla tilläggsfunktioner. 

Rubrik och citat från kommande nyhetsartikel med Oxeed

Revisions- och konsultbolaget Grant Thornton valde Oxceed för att stärka sitt tjänsteutbud inom budget och rapportering.

“Med Oxceed utökar vi vårt tjänsteutbud med en modern och användarvänlig tjänst för budget, prognoser, rapportering och analys. Arbetet med att utveckla tjänster och bidra med rådgivning till våra kunder pågår ständigt och vi ser fram emot att kunna göra detta tillsammans med Oxceed."

Frågor och svar

Här finner du svar på några frågor om vad tjänsten innebär för dig som är företagskund hos SEB. 

Oxceed och SEB har tillsammans utvecklat ett verktyg som gör det enkelt att hålla koll på företagets ekonomi direkt i Business Arena. Den finansiella översikten hämtar uppgifter i realtid från din bokföring och hjälper dig att identifiera trender i utvecklingen. I översikten ser du dina viktigaste nyckeltal och du kan även ta fram en uppdaterad resultat- och balansräkning.

Oxceed är en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av företag, koncerner och redovisningsbyråer.

Business Arena är den digitala plattformen för dig som är företagskund hos SEB med alla företagstjänster samlade på samma ställe. Läs mer om Business Arena här.

Som kund hos SEB har ditt företag möjlighet att få tjänsten helt utan merkostnad. Läs mer om SEB:s erbjudanden för företag på seb.se/foretag.

Att ansluta ditt företag till tjänsten är enkelt och går på ett par minuter. Logga in på Business Arena, klicka på ”Produkter och tjänster” i vänstermenyn och välj ”Finansiell översikt”. Därefter följer du instruktionerna. 

Oxceed har färdiga integrationslösningar med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen såsom Fortnox, Visma.NET, Visma Administration, Visma e-Ekonomi, Björn Lundén, Hogia och 24SevenOffice. De tär också möjligt att använda SIE4-fil eller utveckla särskilt anpassade integrationer till andra ERP-system via vårt API.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.