Skip to content

Oxceed för dig som är kund hos SEB

Fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet med Oxceed. Som företagskund hos SEB har du möjlighet att skaffa Oxceed till ett förmånligare pris.
ekonomisk översikt i realtid
gustaf-bolland-oxceed-seb-2

Boka en demo för dig som är kund hos SEB

Låt oss visa dig hur Oxceed kan hjälpa ert företag att lyckas med er finansiella uppföljning. Med bakgrund som tidigare företagsrådgivare på SEB har Gustaf Bolland lång erfarenhet av att hjälpa företagskunder på SEB.

Få framtidens ekonomiverktyg – till ett förmånligare pris

Som företagskund hos SEB kan du ta del av allt som Oxceed har att erbjuda till ett förmånligare pris. Som kund hos SEB får du 30 procents rabatt på ordinarie prislista. Testa Oxceed helt kostnadsfritt i 30 dagar och välj sedan om du vill fortsätta med tjänsten.

Delta på ett webinar med Oxceed

För företagskunder

Delta på ett webinar särskilt anpassat för dig som är företagskund hos SEB där vi besvarar frågorna:

  • Övergripande genomgång av Oxceed
  • Exempel på hur andra företag använder Oxceed
  • Hur kommer jag igång?

Webinaret är 30 min långt inklusive en frågestund i slutet.

För företagsrådgivare

Delta i en frågestund särskilt anpassat för dig som är företagsrådgivare på SEB där vi besvarar frågorna:

  • Vad är värdet för mig som företagsrådgivare?
  • Exempel på hur företag använder Oxceed
  • Hur hjälper jag min kund att komma igång?

Webinaret är 30 min långt inklusive en frågestund i slutet.

Kom igång i tre enkla steg

Play Video

1 Logga in på SEB Business Arena

Du hittar Oxceed under Produkter och Tjänster i SEB Business Arena. Se en instruktionsfilm här →

2 Registrera ditt företag

Klicka på Anslut och registrera ert företag genom att fylla i formuläret.

3 Prova Oxceed i 30 dagar

När du har registrerat ditt konto får du prova Oxceed kostnadsfritt i 30 dagar.

Så säger andra om Oxceed

Läs om hur andra företagskunder hos SEB använder Oxceed till sin finansiella rapportering.

Att skapa egna rapporter i Oxceed är väldigt intuitivt. För en CFO är det inga problem att komma igång och bygga själv. Det är flexibelt att kunna skapa sin egen rapportering utan att involvera BI-konsulter eller annan extern kompetens.

Läs mer här

Oxceed är lätt att använda och för den som vill finns det färdiga mallar för rapportering. För oss var det avgörande att det är enkelt att utforma sina egna rapporter. Standardrapportering är inget för mig, jag vill kunna titta på de bitar och de nyckeltal som är intressanta för oss.

Läs mer här

Frågor och svar

Här får du svar på några frågor om Oxceed och vad erbjudandet innebär för dig som är kund hos SEB. Du kan också kontakta din företagsrådgivare på SEB för att få hjälp att komma igång.

Oxceed är en molnbaserad tjänst som ger företag bättre överblick över sin ekonomi och gör det enkelt att skapa finansiella rapporter och beslutsunderlag. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid. Oxceed används av företag, koncerner och redovisningsbyråer.

Oxceed har färdiga integrationslösningar med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen såsom Fortnox, Visma.NET, Visma Administration, Visma e-Ekonomi, Björn Lundén, Hogia och 24SevenOffice. I tillägg till detta finns även möjlighet att utveckla särskilt anpassade integrationer till andra ERP-system via vårt API.

Oxceed är ett komplement till ditt bokföringssystem för finansiell rapportering, budget och prognos samt uppföljning. Bokföringssystem saknar ofta möjlighet att få ut mer avancerade finansiella rapporter. Istället lägger många timmar varje månad på att klippa och klistra mellan olika kalkylark för att kunna göra en djupare verksamhetsanalys. Oxceed är ett kraftfullt och enkelt verktyg som erbjuder hög flexibilitet så att du kan anpassa företagets rapporter efter er bransch, verksamhet eller andra särskilda behov när det kommer till rapporternas struktur och innehåll.

Oxceed är ett mycket användbart verktyg för dig som är ekonomichef och är anpassat för att du både ska kunna utforma rapporter efter verksamhetens behov och för att spara tid så att du kan lägga mer fokus på analys och åtgärder. Efter att ha gått någon av våra utbildningar kommer du ha tillräckligt med kunskap att skapa rapporter och anpassade rapportmallar helt på egen hand. 

Oxceed gör det möjligt att strukturera en resultatrapport efter konto- och kostnadsställe för att till exempel anpassas till en bransch eller efter verksamhetens krav och önskemål samt bygga in nyckeltal i rapporterna. Du kan även välja att jämföra utfall med budget, föregående år, rullande 12 och prognos.

För att prova Oxceed gratis, gå till Prova Oxceed för företag, Prova Oxceed för koncern eller Prova Oxceed för Byrå. Fyll sedan i formuläret med ert företags uppgifter så får du prova Oxceed i 10 dagar, helt kostnadsfritt och utan förbindelser. 

Oxceed har en flexibel prissättning för att på bästa sätt kunna anpassas efter dina specifika behov. Oxceed för företag kan anpassas med antal användare, företag och tillval. För mer information, se pris för företag, pris för koncern och pris för byrå. Eller räkna ut ditt pris genom att svara på tre snabba frågor. 

Som SEB-kund får du 30 procents rabatt på ordinarie prislista.

En stor fördel med Oxceed är att du enkelt kan komma igång på egen hand, utan att behöva anlita konsulter. När du startar en prenumeration får du hjälp med att koppla upp systemet mot företagets bokföringssystem och göra grundläggande inställningar. Vi rekommenderar även att de personer som ska använda sig av Oxceed går en av våra utbildningar för att ni ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med er ekonomiska rapportering och uppföljning.

För att aktivera din prenumeration efter att du har provat gratis i 10 dagar klickar du på ”Aktivera konto” i gul text uppe till höger i Oxceed. Följ sedan instruktionerna och godkänn villkoren för att aktivera din prenumeration. 

Oxceed läser sömlöst bokföringsinformation från ert företags bokföringssystem. Informationen lagras i säkrade Microsoft Azure-datacenter inom Nordeuropa. Vid uppsagd prenumeration raderas samtlig information som Oxceed läst, i enlighet med Oxceeds allmänna villkor, i sin helhet då prenumerationen upphör.

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.