fbpx

Bättre ekonomisk överblick för dig som är SEB-kund

Fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet. Som företagskund hos SEB har du nu möjlighet att skaffa Oxceed till ett förmånligare pris.

Nu kan du som är kund hos SEB få framtidens ekonomiverktyg – till ett förmånligare pris.

Oxceed gör det enkelt att ta fram finansiella beslutsunderlag särskilt anpassade för er verksamhet, samtidigt som ni sparar värdefull tid i den ekonomiska uppföljningen. Med en effektiv rapportering kan företagsledning och styrelse fatta bättre beslut och öka företagets lönsamhet.

Molnbaserad plattform för finansiell rapportering och uppföljning.

Enkelt att integrera med Fortnox, Visma, Björn Lundén, Hogia med flera.

Intuitivt verktyg med färdiga mallar för rapportering, budgetering och prognos som även går att skräddarsy.

Oxceed och SEB har ingått ett samarbete som innebär att du som är kund hos SEB kan ta del av allt som Oxceed har att erbjuda till ett förmånligare pris. Läs mer på seb.se/oxceed eller kontakta din företagsrådgivare för att få hjälp att komma igång.

Så här säger andra SEB-kunder om Oxceed

Läs hur andra SEB-kunder tycker om fördelarna med att använda Oxceed till sin finansiella rapportering.

Att skapa egna rapporter i Oxceed är väldigt intuitivt. För en CFO är det inga problem att komma igång och bygga själv. Det är flexibelt att kunna skapa sin egen rapportering utan att involvera BI-konsulter eller annan extern kompetens.

Läs mer →

Daniel Ahlenblad

CFO på Wayke

Oxceed är lätt att använda och för den som vill finns det färdiga mallar för rapportering. För oss var det avgörande att det är enkelt att utforma sina egna rapporter. Standardrapportering är inget för mig, jag vill kunna titta på de bitar och de nyckeltal som är intressanta för oss.

Läs mer →

Jennie Sterning

CFO på EQL Pharma

Kom igång genom tre enkla steg 

1. Logga in på SEB Business Arena

När du har loggat in i SEB Business Arena hittar sidan om Oxceed under Partner Services i vänstermenyn.

2. Registrera ditt företag

Klicka på Anslut och registrera ert företag genom att fylla i formuläret.

3. Logga in med mobilt BankID

När du väl har registrerat ditt konto kommer du att få hjälp med att komma igång med din Oxceed-prenumeration.

Frågor och svar

Här får du svar på några frågor om Oxceed och vad erbjudandet innebär för dig som är kund hos SEB. Du kan också läsa mer på seb.se/oxceed eller kontakta din företagsrådgivare för att få hjälp att komma igång.

Vad tillför Oxceed om jag redan har ett bokföringssystem?

Oxceed är ett komplement till ditt bokföringssystem. Dagens bokföringssystem har ofta begränsade möjligheter att skapa mer avancerade finansiella rapporter. Istället är det många som lägger timmar varje månad på att klippa och klistra mellan olika system och kalkylark för att kunna göra en djupare verksamhetsanalys. Oxceed är ett kraftfullt verktyg som erbjuder hög flexibilitet så att du kan anpassa företagets rapporter efter er bransch, verksamhet eller andra särskilda behov när det kommer till rapporternas struktur och innehåll.

Vilka system kan Oxceed integreras med?

Oxceed har färdiga integrationslösningar med de vanligaste bokförings- och redovisningssystemen såsom Fortnox, Visma.NET, Visma Administration, Visma e-Ekonomi, Björn Lundén, Hogia och 24SevenOffice. I tillägg till detta finns även möjlighet att utveckla särskilt anpassade integrationer till andra ERP-system via vårt API.

Vad kostar Oxceed?

Oxceed har en flexibel prissättning för att på bästa sätt kunna anpassas till ett företags specifika behov. Oxceed erbjuder två valbara grundpaket för företag: Företag Standard kostar från 299 kr per månad och Företag Plus kostar från 499 kr per månad. Det slutliga priset beror på antalet företag som ska hanteras i systemet, antalet användare samt val av eventuella tilläggsfunktioner.

Som SEB-kund har du möjlighet att få Oxceed till ett förmånligare pris där du får Företag Plus med tre användare samt tilläggsfunktionerna Nyckeltal och Benchmarking för 800 kr per månad exkl. moms. Ordinarie pris 1100 kr per månad exkl. moms. Dessutom får du 10% rabatt på alla övriga tillval.

Hur mycket kostar det att implementera Oxceed?

En stor fördel med Oxceed är att du kan komma igång på egen hand, utan att behöva anlita konsulter. När du startar en prenumeration får du hjälp med att koppla upp systemet mot företagets bokföringssystem och göra grundläggande inställningar. Vi rekommenderar även att de personer som ska använda sig av Oxceed går en av våra utbildningar för att ni ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med er ekonomiska rapportering och uppföljning.

Hur mycket kostar en utbildning?

När du startar en Oxceed-prenumeration erbjuder vi dig två Onboarding-paket:

”Kom igång direkt” innehåller en generell utbildning samt en individuell frågestund på totalt 2 timmar och kostar 1900 kr exkl. moms.

”Grundutbildning” innehåller en anpassad utbildning på totalt 4 timmar som vi anpassar efter era behov och kostar 5950 kr exkl. moms. Vid behov av en mer omfattande utbildning till er organisation så kan vi även skräddarsy ett utbildningspaket, fördelat på ett eller flera tillfällen.

Hur behandlas mitt företags data?

Oxceed läser sömlöst bokföringsinformation från det ekonomisystem ert företag använder. Informationen lagras i säkrade Microsoft Azure-datacenter inom Nordeuropa. Vid uppsagd prenumeration raderas samtlig information som Oxceed läst, i enlighet med Oxceeds allmänna villkor, i sin helhet då prenumerationen upphör.

Hur mycket kan jag skräddarsy en resultatrapport?

Oxceed gör det möjligt att strukturera en resultatrapport efter konto- och kostnadsställe för att till exempel anpassas till en bransch eller efter verksamhetsspecifika krav och önskemål samt bygga in nyckeltal i rapporterna. Du kan välja att jämföra utfall med budget, föregående år, rullande 12 och prognos.