fbpx Skip to content

Smarta rapporter

Generera automatiska texter som beskriver företagets finansiella utveckling med hjälp av AI. Beskriv avvikelser, leverera insikter och få relevanta förslag på åtgärder på några sekunder.

Smarta rapporter på 30 sekunder? Klicka på videon!

Play Video

Integrerar generativ AI för finansiell rapportering

För första gången integrerar vi generativ AI i vår lösning för finansiell rapportering och stärker vår positionering som verktyget för smartare rapportering och uppföljning.

Spara tid och minimera risken för fel med AI

Spara tid från det manuella arbetet i samband med månads- och kvartalsrapportering samtidigt som du minimerar risken för fel. Få mer tid över för värdeskapande uppgifter där du kan göra skillnad.

Rapportera på rekordtid med Smarta rapporter

Aldrig har det gått så snabbt att sammanställa en månadsrapport och få en insiktsfull analys i löpande text. Se inspelningen av vårt webinar med Elif Schmidt och Martin Ericson. 

Varför Oxceed? Fråga våra kunder.

Sara Åkesson, Redovisningskonsult

Att jobba med Oxceed underlättar både vår och våra kunders vardag. Med hjälp av verktyget kan vi leverera snyggt paketerade rapporter som kunderna lättare kan ta till sig.

Sofie Wirandi, Section manager

Oxceed är ett intuitivt program som gjorde att vi kom igång snabbt. Nu kan alla som har ansvar för kostnadsställen ha överblick utan att de måste vänta på rapporten från mig.

Ramona Liungman, Partner

Vi tycker Oxceed är ett bra verktyg för rapportering, prognos och budgetering och ett otroligt bra komplement till vårt redovisningssystem. Bra när vi vill ge kunden det lilla extra.

Ekonomichef

Oxceed är tydligt och användarvänligt på många sätt. Det har bra filtrerings- och rapportmöjligheter och framförallt att det är kopplat direkt till Fortnox, som vi använder för vårt löpande ekonomiarbete.

Christoffer Tyrefors, VD

Oxceed har givit oss bättre beslutsunderlag och rapporter, vilket underlättar när vi ska dela information till investerare.

Upptäck Oxceed från insidan

Prova Oxceed gratis och utan förbindelser genom att starta ett testkonto. Eller boka ett möte för att få en kostnadsfri demonstration.

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.