fbpx Skip to content

Stort intresse för Smartare rapportering på Ekonomi & Företag

Det märktes att redovisningsbyråer var ute efter att effektivisera sin verksamhet och utöka sitt kunderbjudande på årets Ekonomi & Företag. För att inte tala om intresset kring att vi ingegrerat generativ AI i finansiella rapporteringen. 

Som mässutställare är man van med att behöva locka uppmärksamheten till sin monter med lekar, giveaways, fina priser, mjukglass och nybakade bullar. Den här gången var det annorlunda.

– Jag har nog aldrig tidigare upplevt att det har varit så enkelt att få kontakt med besökare och att få prata om vår produkt. Det är ett tecken på vi har ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden och att vi sticker ut som det smartaste verktyget för finansiell rapportering, säger Martin Ericson, CMO på Oxceed.

Dessutom var intresset stort för vårt kampanjkoncept ”Rapport om fem?” med AI-genererade bilder och inte minst våra snygga t-shirts! Stort tack till alla er som kom förbi vår monter, för givande samtal och nya kontaktytor. 

Smart och hållbart – bokstavligen 

Nytt för i år var också att Oxceeds monter var byggd i ett wellpapp-liknande material som avger låga CO2-utsläpp vid produktion och som både går att återanvända samt återvinna. 

– I många fall byggs mässmontrar upp bara för ett enda tillfälle och direkt efter rivs det ner och blir skrot. Vi ville hitta ett mer hållbart alternativ. Det är imponerande vad som går att bygga i det här materialet och resultatet blev väldigt bra, inte minst portalen som överbryggade våra två ytor. Smart och rätt i tiden, precis som vår egen produkt, tillägger Martin Ericson.

Stort tack till alla som kom förbi. Vi ses nästa år igen!

Vill du veta mer?

Benchmarkingrapport Redovisningsbyråer Q1-Q2 2023

Benchmarkingrapport Redovisningsbyråer

Hur gick det för redovisningsbranschen Q1-Q2 2023? Vi har svaret.

LADDA NER RAPPORTEN

Smarta rapporter på 30 sekunder

Aldrig har det gått så snabbt att sammanställa en månadsrapport och få en insiktsfull analys i löpande text!

SE VIDEO

Smartare rapportering för redovisningsbyrån

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning.

LÄS MER HÄR

Rapportera på rekordtid med Smarta rapporter

Se inspelningen av vårt webinar i samband med lanseringen av Smarta rapporter.

SE INSPELNINGEN

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.