fbpx Skip to content

Toppbetyg för Oxceed på BusinessWith.se

Toppbetyg för Oxceed på BusinessWith.se
Med kundnöjdhet och användarvänlighet som ett högprioriterat område hos oss på Oxceed är det extra roligt att se det avspeglas i omdömet 4,1 av 5 på BusinessWith.se, Nordens främsta digitala B2B-marknadsplats. Ord som ”smidigt” och ”tidsbesparande” är återkommande.

Kundnöjdhet och användarvänlighet i fokus

Oxceeds VD Elif Schmidt är glad och stolt över kundernas samlade omdömen.

– Vi har verkligen fokuserat på att sätta kunden i centrum och lagt väldigt mycket resurser på att skapa ett användarvänligt och intuitivt system för finansiell rapportering i Oxceed. Jag är så glad över att se det arbetet återspeglas i betyget på BusinessWith.se.

Paloma Fuentes, Customer Success Manager på BusinessWith.se poängterar också att kunderna vågat vara ärliga i sina omdömen och inte bara uttryckt vad de gillar med Oxceed, utan också vad som kan bli bättre.

– Vi som tittar på många omdömen ser att många undviker att nämna sådant de inte gillar och helst hoppar över den frågan. Att vara ärlig och på ett bra sätt kunna uttrycka vad som kan göras bättre ger blivande köpare mer vägledning men det hjälper även er som företag att förbättra er produkt.

Varför Oxceed? Lyssna på våra kunder.

Oxceed används av över 10000 företag och 200 redovisningsbyråer i Sverige. Läs fler av våra kunders omdömen i våra kundcase. 

Skräddarsydda rapporter för bättre beslutsunderlag

Användarnas kundomdömen på BusinessWith.se hyllar möjligheten att enkelt generera olika typer av rapporter med Oxceed, antingen genom standardmallar eller skräddarsydda lösningar.

En VD poängterar fördelarna med snabb och anpassningsbar rapportgenerering och betonar hur Oxceed har förbättrat deras beslutsunderlag och rapporter till investerare.

– Jag har testat olika rapporteringssystem under min karriär, men jag har inte hittat något annat som är lika smidigt som Oxceed. Sedan jag upptäckte plattformen har jag slutat leta efter andra eftersom det uppfyller alla våra behov.

I ett annat omdöme från en konsult lyfts flexibiliteten att kunna skapa rapporter för alla olika typer av läsare fram som den viktigaste funktionen i Oxceed:

– Flexibiliteten i rapporter och prognoser är det bästa med Oxceed. Att det både går att ta fram rapporter som är lätta att förstå för personer som inte är så insatt i ekonomiska termer, samt rapporter på väldigt detaljerad nivå.

Användarvänligheten värdesätts högt

Många omdömen understryker fördelarna med det intuitiva och pedagogiska gränssnittet i Oxceed, vilket möjliggör snabba analyser och beslutsfattande. En egenföretagare konstaterar:

– Att få siffror visuellt presenterade underlättar beslut. Det gör stor skillnad jämfört med att bara se rader i Excel. Nu går jag in och tittar på översikten över kostnader, omsättning, resultat och vinstmarginal. Det är sunt för bolaget.

Tidsbesparing och minskad risk för fel

Att Oxceed är tidsbesparande genomsyrar flertalet kundomdömen. Många vittnar om att de blivit mer effektiva och kan skapa rapporter på bara några klick i Oxceed.

I ett omdöme förklarar en CFO hur Oxceed både sparar tid och ger honom konstant tillgång till aktuella och tillförlitliga siffror, där mänskliga flerslag tidigare var en riskfaktor.

En ekonomichef konstaterar att Oxceed är en bra chans att komma ifrån mycket av arbetet som tidigare gjordes i Excel:

– Rapportering till styrelse och ledning underlättas definitivt och risker för felhantering minskar avsevärt.

Boka en demo och upptäck Oxceed från insidan

Se hur Oxceed kan hjälpa dig att spara tid, minska risken för fel och ge dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

Enklare budgetarbete i Oxceed

Slutligen uppskattar användarna Oxceeds budgetfunktion, som ger möjlighet att inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen.

En ekonomiansvarig för en organisation noterar att möjligheten att skapa budget från tidigare års utfall är mycket uppskattad.

En annan VD vittnar om förenklingen av budgetarbete och månatliga uppföljningar:

– Vi kan skapa olika typer av budgetar och arbetar med prognoser på ett helt annat sätt nu.

Värdefullt med kundomdömen för framtida arbete

Avslutningsvis vill vi poängtera värdet av att våra kunder tar sig tid att lämna omdömen om Oxceed. Elif Schmidt konstaterar hur viktiga åsikterna är för framtida arbete:

– Jag är tacksam för att våra kunder verkligen tar sig tid att dela sina åsikter, både vad vi gör bra, men även förbättringsmöjligheter, det är väldigt värdefullt för vår roadmap framöver. Vi är stolta och tackar för varje omdöme som hjälper oss att växa och förbättras.

Vill du veta mer?

Smartare rapportering och uppföljning

Oxceed hjälper dig att spara tid, minskar risken för fel och ger dig värdefulla insikter om företagets ekonomi.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Bättre ekonomisk överblick för Gränsö Slott – ”Kan ta snabbare beslut nu”

Ledningsgruppen för Gränsö Slott använder Oxceed för att få bättre överblick och kunna ta mer underbyggda beslut.

LÄS MER HÄR

Varför Oxceed? Lyssna på våra kunder

Antalet anledningar till att skaffa Oxceed är i princip lika många som vi har kunder.

LÄS MER HÄR

Läs fler kundcase från Oxceed

Läs fler artiklar om hur våra kunder använder Oxceed till sin rapportering, budgetering och finansiella uppföljning.

LÄS FLER KUNDCASE

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter.