fbpx

Optimera ditt användande

Alla våra webinars är kostnadsfria och du följer genomgången direkt på din egen dator och kan ställa frågor till läraren under utbildningstillfället. När du har valt utbildning och bokat din plats får du en bekräftelse via e-post med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Du anmäler dig här på webbplatsen och anmälan är bindande.

VÅRA UTBILDNINGAR

Nyheter och releaser

Utnyttja Oxceed optimalt. Ta reda på vad som händer i produkten just nu och vad som kommer. Den här utbildningen riktar sig till dig som använder Oxceed idag och vill ha koll på senaste nytt och vad som komma skall, för att kunna utnyttja Oxceed på absolut bästa sätt. Kräver grundläggande kunskap om Oxceeds funktionalitet.

Kom igång med byråportalen

Kickstarta din digitala rapportering med Oxceed. Lär dig hur du lägger in företag, bjuder in klienter, skickar periodrapport, brandar din portal och dokumenthanteraren. Den här utbildningen riktar sig till redovisningsbyråer som fått en demo eller inte riktigt kommit igång med Oxceed än. Inga förkunskaper krävs, men för att få ut maximalt av utbildningen bör du ha en aktiverad byrålicens, så att du kan utföra samma steg som förvisas parallellt, under webinaret.

Demo för byråer

Se hur en redovisningsbyrå, med hjälp effektiv rapportering, kommunikation och dokumenthantering i Oxceed kan öka både kundnytta och inkomstströmmar. Den här utbildningen riktar sig till företagsledare och medarbetare på redovisningsbyråer som precis har börjat arbeta i, eller är nyfikna på möjligheterna med Oxceed. Inga förkunskaper krävs.

Demo för företagare

Så gör du vardagen mer effektiv med hjälp av Oxceed och tjänstens funktioner. Den här utbildningen riktar sig till VD:ar, ledningar och styrelser, ekonomiavdelningar samt affärsansvariga. Kräver grundläggande kunskap om Oxceed och helst en fungerande integration med ert ekonomisystem.

Boka en timmes rådgivning

Ta nästa steg med Oxceed genom att få utbildning och rådgivning utifrån er prenumeration och era specifika önskemål och behov, för att lösa ett problem eller öka era kunskaper i Oxceed. Utbildningen riktar sig till våra kunder som antingen vill öka sina kunskaper i Oxceed eller ställa specifik frågor. Kräver att du är kund och det är bra om du har arbetat i Ocxeed ett tag.