fbpx Skip to content

Tag: översikt

Helena Andreasson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för den smidiga synkroniseringen med Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Läs mer

Sanna Ekström, VD

De månatliga uppföljningarna blir lättare. Allt finns i Oxceed. Det är visuellt presenterat och lättillgängligt eftersom allt är samlat på en plats.

Läs mer

Lars Åberg, Ekonomichef

Oxceed har gjort det mycket lättare att överblicka våra olika verksamhetsområden och skapat förutsättningar för att snabbt göra justeringar.

Läs mer

Linn Herbertsson, VD

Jag gillar Oxceeds dashboard, att man får bra överblick och att det är snyggt och rent. Det var precis ett sådant verktyg jag letade efter.

Läs mer

Nils Fridlund, VD

Att få siffror visuellt presenterade gör stor skillnad jämfört med att bara se rader i Excel. Nu tittar jag på översikten över kostnader, omsättning, resultat

Läs mer

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.