fbpx Skip to content

Tag: integration

Magnus Gustafsson, CFO

Eftersom Oxceed är integrerat med bokföringssystemet kan vi alltid vara säkra på att alla siffror är korrekta när ledningsgruppen samlas varje månad för att gå

Läs mer

Ekonomichef

Oxceed är tydligt och användarvänligt på många sätt. Det har bra filtrerings- och rapportmöjligheter och framförallt att det är kopplat direkt till Fortnox, som vi

Läs mer

Helena Andreasson, Ekonomichef

Vi valde Oxceed för den smidiga synkroniseringen med Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.

Läs mer

Christoffer Tyrefors, VD

Integrationen med vårt bokföringssystem är helt sömlös och jag kan alltid vara säker på att alla siffror i rapporterna är uppdaterade.

Läs mer

Tina Holm, CFO

Att göra rapporteringen manuellt varje månad vore väldigt tidskrävande med fem bolag. Jag gillar att Oxceed synkar så snabbt med vårt bokföringssystem.

Läs mer

Rebecca Berg, CFO

Så fort jag gör något i Fortnox vet jag att det kommer in i Oxceed. Jag slipper manuellt extraarbete för att se till att allt

Läs mer

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.