fbpx Skip to content

Användaren i fokus när Oxceed för koncern blivit ännu bättre

Enkelheten och effektiviteten i kombination med avancerad funktionalitet är egenskaper som uppskattas av de många företag som valt Oxceed för sin koncernrapportering. Likviditetsbudget för koncerner, automatiska elimineringar samt förenklad valutahantering är nyheter som har förstärkt användarvänligheten och funktionaliteten ytterligare.

– Det är en utmaning att göra avancerad funktionalitet enkel att använda. Det är en väsentlig styrka med Oxceed jämfört med våra konkurrenter och något som vi hela tiden jobbar på att förbättra ytterligare, säger Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Likviditetsbudget för koncerner

Att hålla koll på likviditeten i koncernen kan vara avgörande för en verksamhets överlevnad och är relevant både i tuffare tider och till exempel för växande koncerner som behöver säkerställa täckning för planerade investeringar. En nyhet i Oxceed är möjligheten att göra en samlad likviditetsbudget för koncernens företag.

Automatiska elimineringar

Att arbeta med elimineringar kan vara både tidskrävande och komplext. En nyhet i Oxceed är att elimineringarna kan automatiseras helt. Välj de konton som alltid ska elimineras och sedan är det klart. När ni skapar koncernrapporterna anger ni om elimineringarna ska vara med. Elimineringarna täcker både balanskonton och resultatkonton.

Förenklad valutahantering

För koncerner med bolag som redovisar i olika valutor ger Oxceed möjligheten att enkelt ställa in växelkurser, månad för månad. Siffrorna sammanställs automatiskt i en och samma valuta i koncernens konsoliderade rapporter.

Dessa nyheter är funktioner som förenklar många manuella moment och sparar mycket tid. Resultatet är ett allt starkare erbjudande för koncerner som vill modernisera sin finansiella rapportering och uppföljning.

Koncerner som väljer Oxceed prioriterar ofta:

Vill du veta mer?

Effektivare koncernrapportering

Skapa konsoliderade rapporter med elimineringar och hantera den finansiella uppföljningen av alla bolag i ett och samma verktyg.

OXCEED FÖR KONCERN

Läs fler nyheter från Oxceed

Här finner du artiklar, nyheter, jobbannonser och kundcase med mer från Oxceed.

FLER NYHETER

Skapa skräddarsydda rapporter

Skräddarsy rapporter och visualisera nyckeltal med några klick. Designa rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

OXCEED FÖR FÖRETAG

Webinar: Tre smarta sätt att hitta kostnadsbesparingar

Torsdag 30 mars kl. 08.30 | Ca. 25 minuter | Kostnadsfritt

Vill du få konkreta tips på hur ni kan få bättre kontroll över företagets kostnader? Delta i vårt webbinarium för att ta del av värdefulla insikter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi lagrar cookies på din dator för att anpassa innehållet och upplevelsen av den här webbplatsen och i andra medier. För mer information läs vår integritetspolicy.